Zuinigheid die de wijsheid bedriegt

Je wilt de badkamer waarvan je droomt. Voor inspiratie neem je je toevlucht tot glossy magazines, Pinterest of Instagram. Maar een nieuwe badkamer willen is niet zo moeilijk; ze ontwerpen en creëren is heel wat complexer. Eigenaars van gebouwen sluiten vaak compromissen om de kosten laag te houden, maar dat kan nadien soms ernstige gevolgen hebben. Hierna volgen enkele tips om dit te voorkomen.

Sigma50 en Sigma21 nieuwe metaalkleuren
Verschillende bedieningsplaten om uit te kiezen

Kwaliteit komt op de eerste plaats
Als eigenaars van gebouwen over een degelijke budgetplanning en heel wat inspiratie beschikken, zoals de Inspiratie-Tool van Geberit, kunnen ze voor elke bron van bezorgdheid vooraf een oplossing aanbrengen.
Tip 1: Stel een degelijke budgetplanning op en creëer een duidelijk ontwerp van de ruimte.

Ergens tussen droom en realiteit
Als je van bij de start een duidelijk idee in gedachten hebt, kunnen sanitaire bedrijven of architecten je helpen om het meest haalbare voorstel voor je droomplan te helpen uitwerken.
Tip 2: De hulp van een ervaren en bekwame partner aan je zijde is een absolute troef.

Aanraken mag... en moet
Bij een badkamer draait het niet alleen om de look, maar ook de gebruiksvriendelijkheid is van belang. Besef dan ook dat glossy magazines, Pinterest en Instagram je al snel willen laten geloven dat bepaalde producten voor de badkamer waardevol zijn, terwijl dat helemaal niet zo is.
Tip 3: Ga naar showrooms, beurzen en loodgieters om er de producten die je wenst aan te raken en hun kwaliteit te voelen voordat je een beslissing neemt.

Als de gewenste kwaliteit aanwezig is en de fabrikanten hun beloften nakomen, zal je jarenlang kunnen genieten van je droombadkamer.

En dan nog een laatste tip: besef dat alles wat achter de wand wordt gemonteerd, van de buizen tot de stortbak, moeilijk te repareren of te vervangen is. Wat ook de reden is waarom je je ogen open moet houden en voor kwaliteit moet kiezen.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer