Ideeën voor badkamerrenovatie

Hoe richt u een oude badkamer opnieuw in? Twee geslaagde voorbeelden met foto's vóór en na de renovatie uit Zwitserland en Noorwegen bieden inspiratie voor moderne badkamerontwerpen.

Voor en na: Een modern badkamer ontwerpVoorbeeld Zwitserland

Donker, ouderwets, beschadigd – dat was de staat van de badkamer van de familie D'Apice Herger uit Zwitserland vóór de renovatie. Gelukkig kreeg de familie de kans om de badkamer te verbouwen en moderner te maken. De muren werden gestript, de oude producten gedemonteerd en de donkere badkamer werd binnen een paar weken omgetoverd tot een moderne en lichte wellnessoase.

Comfort speelt een centrale rol in de nieuwe badkamer. De transformatie was een succes door op elkaar afgestemde sanitaire producten en een eenvoudige keuze van kleuren en materialen, waaronder stenen tegels en houten badkamermeubels.

Voor en na: Inloopdouche

Een inloopdouche vervangt de smalle douchecabine in de gerenoveerde badkamer. Deze oplossing maakt een comfortabele en struikelvrije entree mogelijk. De Geberit CleanLine douchegoot past goed bij de grijze tegels en scoort met zijn slanke ontwerp en efficiënte waterafvoer. De glazen scheidingswand laat voldoende licht in de kamer en dankzij de wand ziet de douche er niet langer volumineus uit.

Badkamer met smalle douchehoek, bad en staande wc
Een douche-wc tussen een staande douche en een bad in

Tegels renoveren - MogelijkhedenVoorbeeld Noorwegen

Vóór de renovatie vonden de eigenaren de badkamer met een grootte van zes vierkante meter in een huis op Saetre in Noorwegen oud en oncomfortabel. Koude, lichtblauwe fijne stenen tegels en houten meubels kenmerkten het uiterlijk.

Vergroot een kleine badkamer visueel met tegels

Na de renovatie zorgen witte marmeren tegels op de muren en vloer voor een harmonieus en tijdloos ontwerp. Ze geven de kamer een heldere en aangename sfeer. Grote tegels laten de kamer ook groter lijken.

Badkamerrenovatie: Tips en inspiratie

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Badkamerproducten met een functioneel design

Ontdek soortgelijke berichten