Badkamer wastafelsin eigentijdse designs en verschillende vormen

Eigentijdse wastafels voor uw badkamer

Geberit ONE opzetwastafel

Een wastafel is het middelpunt van elke badkamer. Houdt u het liever minimalistisch en elegant of hecht u waarde aan extra functionaliteit?

Wat uw voorkeur ook is, u vindt zeker de ultieme oplossing om de verschillende modellen van Geberit bij uw stijl te laten passen. Of u nu een wastafel nodig hebt voor een gezinsbadkamer of een kleinere ruimte, Geberit heeft een uitgebreide selectie maten en uitvoeringen.

Vraag uw plaatselijke handelaar naar het uitgebreide assortiment Geberit wastafels.

Geberit wastafelsGeselecteerde modellen

Waarom voor een wastafel van Geberit kiezen?

Gemakkelijk te reinigen

De KeraTect®-afwerking maakt het oppervlak van het keramische toestel uitzonderlijk glad en gemakkelijk schoon te houden.

Diverse ontwerpen

Met de diverse vormen en stijlen kunt u de perfecte combinatie voor uw badkamer samenstellen.

Geberit CleanDrain wastafelafvoer

De afvoer is voorzien van een haarvanger voor meer hygiëne en netheid.

Innovatieve functiesUw meerwaarde met Geberit wastafels

Ons assortiment in één oogopslagWelke wastafel wordt het?

Geberit ONE opzetwastafels

Naast de verschillende designs bieden we ook verschillende soorten wastafels aan:

Klassieke wastafels zijn, met of zonder kast, altijd een uitstekende keuze. Ze hebben meestal een iets bredere keramische rand. Met of zonder kast zijn ze een uitstekende keuze.

Meubelwastafels vormen een harmonieuze visuele eenheid met de bijpassende wastafelkast. Door de iets dunnere keramische rand zien ze er compacter en eleganter uit.

Opzetwastafels zitten als een schaal bovenop de meubels of op een bijpassende plaat met een uitsparing. Dit transformeert elke wastafelopstelling in een echte blikvanger.

Elk van de respectieve productreeksen beschikt ook over een reeks dubbele wastafels en handwasbakken. Welk model wordt het?

Ontdek de Mix & Match-reeks

Wastafel met of zonder kast

Geberit ONE opzetwastafel met kast

Er bestaat niet zoiets als genoeg ruimte in de badkamer, vooral niet als meerdere mensen in het huishouden hun persoonlijke spullen en accessoires willen opbergen. Wastafels met een onderkast zijn ideaal voor het toevoegen van nog meer opslagruimte in de badkamer.

Geberit biedt oplossingen die zijn ontworpen om de organisatie van uw badkamer te verbeteren. Slimme combinaties van wastafels en onderkasten maken efficiënt gebruik van de ruimte in uw badkamer. Afhankelijk van het model zijn de onderkasten verkrijgbaar met handgrepen of een push-to-open mechanisme. Innovatieve opbergsystemen in de lades zorgen voor een beter overzicht en meer ruimte.

Complete wastafelcombinaties met badmeubels zijn verkrijgbaar, zowel met klassieke of opzetwastafels. Uw gespecialiseerde dealer staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij uw keuze.

Ruimtebesparende handwasbak voor het gastentoilet

Bij het ontwerpen van een smalle badkamer of gastentoilet mag de keramische wastafel niet veel ruimte innemen. Het moet ook praktisch en esthetisch aantrekkelijk zijn. Met asymmetrische handwasbakken of hoekwastafels kunt u interessante ontwerpopties creëren in combinatie met de rest van het badkamermeubilair.

Een andere belangrijke overweging is dat kleine handwasbakken nog steeds diep genoeg moeten zijn om uw handen volledig onder water te kunnen houden. Hier is de juiste keuze van kranen cruciaal. U kunt zelfs meer ruimte rond de wastafel creëren door niet alleen neerlegruimte maar ook bijpassende kleine kasten te integreren.

Onze badkamerseries bieden een ruime keuze aan kleine wastafels in verschillende designs om aan uw wensen te voldoen.

Geberit iCon gastenbadkamer
Geberit Xeno² handspoelbak
Geberit ONE opzetwastafel

Dubbele wastafels voor de familiebadkamer

Het komt vaak voor dat alle gezinsleden tegelijkertijd de badkamer willen gebruiken. Hier vormen dubbele wastafels de ideale oplossing voor gezinnen of koppels. Dubbele wastafels zorgen voor een nog efficiënter gebruik van de badkamer. Een ontspannen dag begint in de badkamer - zonder onnodige wachtrijen of stress.

De verschillende badkamerseries van Geberit bieden dubbele wastafels in verschillende vormen en maten. Afhankelijk van de vorm worden ze ook compleet geleverd met praktische neerlegruimtes.

Dubbele badmeubels zijn verkrijgbaar met enkele wastafels of opzetwastafels evenals meubelwastafels. Uw installateur of speciaalzaak geeft u graag advies over het beschikbare assortiment dubbele wastafels.

Geberit ONE dubbele wastafel
Geberit iCon dubbele wastafel.
Geberit Renova Plan dubbele wastafel

Assortiment badkamerwastafelsProductgegevens, afmetingen en meer

Geberit iCon-badkamerserie in eiken

Technische informatie zoals CAD-gegevens en exacte afmetingen zijn te vinden in onze productcatalogus. Ontdek het volledig assortiment van alle Geberit badkamerwastafels.

Blader door de productcatalogus

Veelgestelde vragen over wastafels

Waar kan ik Geberit wastafels kopen?

U kunt onze wastafels zien en kopen bij uw plaatselijke sanitaire groothandel of in een showroom bij u in de buurt. Onze partners helpen u graag.

Zoek een gespecialiseerde partner

Ontdek soortgelijke producten

Geberit badkamermagazineGratis bij u thuis

Badkamertijdschrift
  • Zoek alle ideeën en inspiratie die u nodig hebt voor uw droombadkamer
  • Alle Geberit badkamerseries op een rij.
  • Uitgebreide foto's geven inspiratie voor creatieve badkameruitvoeringen
  • Productoverzichten dienen als een praktische planningshulp tot in het kleinste detail