Mix & Match badkamermeubilairCreëer uw ideale combinatie

Maak uw eigen modulaire set

Over het algemeen zijn badkamermeubels en wastafels niet zomaar gecombineerd worden tussen verschillende series vanwege incompatibiliteit in ontwerp en installatie. Met onze Mix & Match producten heeft u echter de mogelijkheid om een wastafelcombinatie te creëren die volledig aan uw persoonlijke wensen en behoeften voldoet.

Wilt u bijvoorbeeld een opzetwastafel en een badmeubel met handgrepen? Geen probleem! U kunt uw gewenste wastafel en bijpassende onderkast selecteren uit ons uitgebreid assortiment, dat verschillende kleuren en stijlen omvat. Met het Geberit Mix & Match wastafelassortiment kunt u uw eigen gepersonaliseerde badkamermeubelset samenstellen, bestaande uit een meubel, wastafel, spiegel en andere accessoires, allemaal in een modulair ontwerp.

Ontdek de designmogelijkheden van Mix & Match. Pas meubels, wastafels en accessoires aan naar uw eigen voorkeuren en en laat u inspireren!

Mix & Match badkamermeubelcombinaties op maat

Waarom kiezen voor het Mix & Match badkamermeubelair?

Uw persoonlijke wasplaats

Creëer uw droombadkamermeubilair met een combinatie van uw favoriete producten.

Grote selectie

Verschillende soorten keramische wastafels en meubels.

Breed assortiment aan kleuren en materialen

De badkamermeubels uit het Mix & Match-assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Reinigingsvriendelijk

De KeraTect®-afwerking van het keramiek zorgt voor een vuilafstotend effect.

Innovatieve extra functiesUw meerwaarde met Geberit wastafelopstelling

Meubels voor uw droombadkamerWat is belangrijk voor u?

Het maakt niet uit welk type badkamermeubel u leuk vindt, met het Geberit Mix & Match wastafelassortiment kunt u de badkamerproducten samenstellen die u wilt en vindt u de perfecte combinatie voor uw badkamer.

Geberit Mix & Match is ontworpen op basis van een modulair concept: Afhankelijk van de uitvoering en de functionele voorkeuren, kunnen badkamermeubels en wastafels uit de Geberit ONE, Acanto en iCon badkamerseries individueel worden gecombineerd met bijpassende spiegels of spiegelkasten.

Mix & Match Geberit ONE opzetwastafel met Geberit iCon kast
Mix & Match Geberit ONE wastafel met Geberit iCon badmeubel en hoge kast

Mix & Match wastafelassortimentWat zal het zijn?

U kunt kiezen uit drie soorten wastafels:

 • Opzetwastafels - exclusief en design-gericht: De wastafel wordt op een wastafelplaat gelegd en biedt exclusieve ontwerpen in afgerond design of met afgeronde hoeken, evenals verschillende afvoermogelijkheden.
 • Wastafelmeubels - elegant en minimalistisch: De wastafel is geïntegreerd in de kast voor een naadloze look naast het badkamermeubels.
 • Klassieke wastafels - bewezen en betrouwbaar: De wastafel ligt vlak op het badkamermeubilair, waardoor het bijzonder gemakkelijk schoon te maken is.

Ontdek ons volledige assortiment badkamerwastafels

Mix & Match wastafelonderkastenMet of zonder grepen?

Kies uit drie soorten ontwerpen voor wastafelonderkasten en zijkasten:

 • Laden met een push-to-open mechanisme: De laden van de onder- of zijkast hebben geen handgrepen en kunnen worden geopend door zachtjes op de voorkant te duwen. Het minimalistische ontwerp straalt elegantie en tijdloosheid uit
 • Laden met handgreep: De lades hebben een elegante metalen handgreep voor openen en sluiten

De badkamermeubels in het Geberit Mix & Match assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten en materialen.

Ontdek ons volledige assortiment badkamermeubels

Meer badkamertoebehorenVoor de afwerking

Het modulaire systeem maakt het mogelijk om andere badkamermeubilair en -toebehoren naar wens te combineren met onze wastafels en kasten. Dit betekent dat er vrijwel geen grenzen zijn aan het creëren van uw eigen droombadkamer.

 • Muurschappen dienen als praktische opbergruimte of als decoratie
 • Handdoekhouders en -haken in verschillende designs zijn een belangrijk toebehoren dat helpt om de ruimte netjes en opgeruimd te houden
 • Een flexibel positioneerbare magneettafel met bijpassende opbergdozen voor meer opbergruimte
 • Toebehoren voor lades zoals opbergdozen en binnenverlichtingselementen (inclusief stopcontacten en ladeverlichting) scheppen orde en overzicht.

Lichtspiegels en spiegelkasten

Lichtspiegels en spiegelkasten vormen een ander belangrijk onderdeel van de badkamer.

Lichtspiegels en spiegelkasten zorgen er niet alleen voor dat de verlichting op de wastafel precies goed is, maar creëren ook een aangename sfeer in de kamer. De keuze van spiegelkasten hangt meestal af van de benodigde ruimte en uw individuele behoeften. Hoeveel extra opslagruimte hebt u nodig? Welke extra functies zijn vereist?
Onze spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Kies uit rechthoekige, ronde en ovale lichtspiegels in verschillende afmetingen.

Ontdek ons volledige assortiment spiegels en spiegelkasten

Mix & Match badkamermeubelassortimentProductgegevens, afmetingen en meer

Geberit iCon badkamer

Technische informatie zoals CAD-gegevens en exacte afmetingen zijn te vinden in onze productcatalogus. Ontdek het volledig assortiment van Mix & Match badkamermeubels.

Blader door de productcatalogus

Veelgestelde vragen over het badkamermeubilair

Waar kan ik een Geberit Mix & Match badkamermeubel kopen?

U kunt onze Mix & Match badkamermeubels bekijken en kopen bij uw plaatselijke gespecialiseerde handelaar of in een showroom bij u in de buurt. Onze partners helpen u graag.

Zoek een gespecialiseerde handelaar

Ontdek soortgelijke producten

Geberit badkamermagazineGratis bij u thuis

Badkamertijdschrift
 • Zoek alle ideeën en inspiratie die u nodig hebt voor uw droombadkamer
 • Alle Geberit badkamerseries op een rij.
 • Uitgebreide foto's geven inspiratie voor creatieve badkameruitvoeringen
 • Productoverzichten dienen als een praktische planningshulp tot in het kleinste detail