Privacybeleid en kennisgeving van gegevensbescherming voor klanten, leveranciers en andere zakenpartners

De bescherming van uw persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons. Het doel van dit privacybeleid is om de gebruikers van de Geberit internetdiensten te informeren, in het bijzonder van de Geberit website(s) (“website“) – zowel als de klanten, leveranciers en andere zakenpartners – over hoe de Geberit vennootschappen binnen de EU, de EER, Zwitserland en Groot-Brittannië Persoonsgegevens verwerken. Met dit in gedachten, kan het zijn dat niet alle aspecten van deze informatie van toepassing zijn op u. “Persoonsgegevens“ in het kader van dit privacybeleid verwijst naar alle gegevens die betrekking hebben op u of die aan u kunnen worden gelinkt, zoals uw naam, adres of e-mailadres.

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens is Geberit nv, Ossegemstraat 24, BE-1860 Meise, info.be@geberit.com.

U kunt onze afdeling gegevensbescherming, waaronder de functionaris voor gegevensbescherming, bereiken opdataprotection@geberit.com of op ons postadres onder vermelding van “Gegevensbescherming”. Voor vertrouwelijk contact uitsluitend met onze functionaris voor gegevensbescherming, gelieve de volgende contactgegevens te gebruiken: KREMER Rechtsanwälte, Disch-Haus, Brückenstraße 21, 60667 Keulen, e-mail:dpo@geberit.com.

1. Geautomatiseerde verzameling en verwerking van gegevens op Geberit websites

Onze websites maken gebruik van de volgende technologieën en tools. Voor zover deze optioneel zijn en indien u bepaalde tools niet wenst te gebruiken, bieden we u verschillende opties en instellingen om het gebruik ervan te voorkomen.

2. Gegevensverzameling en -verwerking van vrijwillig gecommuniceerde gegevens

Wij verzamelen en verwerken Persoonsgegevens die met ons vrijwillig gedeeld werden tijdens de interactie met klanten, leveranciers en andere zakenpartners (bijvoorbeeld via e-mail, telefoon of onze websites). In het volgende overzicht vindt u informatie over de wettelijke basis en de doeleinden van de afzonderlijke gegevensverwerkingen.

3. Verdere gegevensverwerking in aanvulling op onze website

Naast onze website vindt in afzonderlijke gevallen en afhankelijk van uw instellingen verdere gegevensverwerking door derden plaats, waarover u hier meer kunt lezen.

4. Verdere gegevensverwerking, overdracht naar derde landen en wissen

In individuele gevallen hebben we uw gegevens nodig voor een specifieke, buitengewone gegevensverwerking, waarover u hier meer kunt lezen.

5. Uw rechten

U hebt de hieronder beschreven rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens die door ons worden verwerkt. Om uw rechten af te dwingen dient u uw schriftelijk verzoek aan ons te richten via de hierboven vermelde contactgegevens of via het volgende e-mailadres:dataprotection@geberit.com.

Versie: April 2023