Privacybeleid en kennisgeving van gegevensbeschermingvoor klanten, leveranciers en andere zakenpartners

De bescherming van uw persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons. Het doel van deze privacyverklaring is om zowel gebruikers van de Geberit-internetdiensten, in het bijzonder van de Geberit-website(s) (‘website’), als klanten, leveranciers en andere handelspartners te informeren over de verwerking van persoonsgegevens door de Geberit-entiteiten in de EU, de EER, Zwitserland en Groot-Brittannië. In dat kader zijn mogelijk niet alle onderdelen van deze informatie van toepassing op u. Persoonsgegevens in het kader van deze privacyverklaring zijn alle aan u gerelateerde gegevens of gegevens die aan u kunnen worden gerelateerd, zoals naam, adres of e-mailadres.

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is Geberit nv, Ossegemstraat 24, BE-1860 Meise.

U kunt onze afdeling voor gegevensbescherming, inclusief de functionaris voor gegevensbescherming bereiken via dataprotection[at]geberit.com of via ons postadres met de toevoeging ‘Gegevensbescherming’. Als u vertrouwelijk contact wilt opnemen met onze functionaris voor de gegevensbescherming gebruikt u de volgende contactgegevens: KREMER Rechtsanwälte, Disch-Haus, Brückenstraße 21, 60667 Köln, e-mail: dpo[at]geberit.com.

Om spam te voorkomen, is “[at]“ gebruikt in plaats van “@“. Vervang “[at]“ door “@“ wanneer u het e-mailadres invoert.

1. Geautomatiseerde verzameling en verwerking van gegevens op Geberit websites

Onze websites maken gebruik van de volgende technologieën en tools. Indien deze optioneel zijn en u ze niet wilt gebruiken, bieden we u verschillende opties en instellingen voor de betreffende tool om het gebruik ervan te voorkomen.

2. Gegevensverzameling en -verwerking van vrijwillig gecommuniceerde gegevens

Wij verzamelen en verwerken persoonsgegevens die vrijwillig meegedeeld zijn tijdens de interactie met klanten, leveranciers en andere handelspartners (bijvoorbeeld via e-mail, telefoon of onze websites). Het volgende overzicht geeft u informatie over de rechtsgrond en de doeleinden van de afzonderlijke gegevensverwerkingen.

3. Verdere gegevensverwerking in aanvulling op onze website

Naast onze website vindt in afzonderlijke gevallen en afhankelijk van uw instellingen verdere gegevensverwerking door derden plaats, waarover u hier meer kunt lezen.

4 Verdere gegevensverwerking, doorgifte aan derde landen en wissen van gegevens

In individuele gevallen hebben we uw gegevens nodig voor specifieke, buitengewone gegevensverwerking, waarover u hier meer kunt lezen.

5. Uw rechten

U hebt de hieronder beschreven rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens die door ons zijn verwerkt. Om uw rechten af te dwingen, dient u uw schriftelijk verzoek aan ons te richten via de contactgegevens hierboven of naar het volgende e-mailadres: dataprotection[at]geberit.com.

Versie: november 2023