Installatiesystemen en spoelingenvoor de vóórwandinstallatie

Voor de eenvoudige en veilige installatie van hang-wc's , wastafels , badkamermeubels of douches zijn de juiste installatie-elementen en systeemcomponenten van Geberit achter de muur essentieel. Met de perfect op elkaar afgestemde componenten van onze systemen voor vóórwandmontage, zoals Geberit Systemfix, Geberit Duofix, Geberit GIS, Geberit Sanbloc, inbouw- en opbouwspoelreservoirs en klokken en vlotterkranen, ontwikkelt u oplossingen op maat voor bijna elke bouwopgave achter de muur. Doordachte, betrouwbare vóórwandelementen maken een eenvoudige sanitaire installaties in de badkamer mogelijk.

Goede redenen voor een vóórwandinstallatie van Geberit

Maximale ontwerpvrijheid

Veelzijdige toepassingen voor lichte wanden, metselwerk of prefab.

Economische installatie

Installatiehulpmiddelen en een verregaande installatie zonder gereedschap, evenals gemakkelijke toegankelijkheid.

Uitzonderlijke kwaliteit

Stevig en voldoet aan de eisen voor alle soorten installaties op de bouwwerf.

Betrouwbare planning

Betrouwbare materiaalbepaling en berekening met de Geberit ProPlanner planningsapp.

Geberit Duofix: eenvoudige en universele installatie in lichte wanden

Geberit Duofix installatiesysteem

In een lichte wand of als afzonderlijk vóórwandelement biedt Geberit Duofix talrijke ontwerpmogelijkheden aan, zowel voor nieuwbouw en renovatie. In combinatie met de bijhorende profielen en verstevigingspalen kunnen op de bouwwerf, snel en vrijwel zonder gereedschap, complete, statisch belastbare vóórwanden en scheidingswanden, inclusief de betegelbare gipsplaten, worden gebouwd. Dit maakt een vrije positionering van de verschillende sanitaire toestellen mogelijk. Door de uitschuifbare verstevigingspalen kunnen ze aan de hoogte van de sanitaire ruimte worden aangepast zonder ze te moeten afzagen. Ze worden zonder gereedschap in het plafondprofiel bevestigd door een kwartdraai en vervolgens worden ze uitgeschoven tot ze in het vloerprofiel kunnen geklikt worden. De draaibare kop van de verstevigingspaal past zich automatisch aan schuine plafonds aan en maakt ook hier een eenvoudige installatie mogelijk. Bovendien is er ook een optimale geluidsontkoppeling tussen de vóórwand en het metselwerk.

Ontdek Geberit Duofix

Waarom kiezen voor een Geberit inbouwspoelreservoir?

Beschikbaarheid reserveonderdelen gedurende 50 jaar

De spoelfunctie van de inbouwspoelreservoires zijn voor lange tijd verzekerd dankzij de beschikbaarheid van reserveonderdelen.

Uitzonderlijke kwaliteit

Het naadloze inbouwspoelreservoir uit één stuk, gemaakt van duurzaam PE-HD, is streng getest op dichtheid.

Eenvoudige en betrouwbare installatie

Beproefde routines en eenvoudige aansluitingen zoals de drinkwateraansluiting zorgen voor een foutloze installatie zonder gereedschap.

Veelzijdige toepassingen

Vrijwel alle toepassingsgebieden en bouwkundige situaties worden afgedekt met behulp van verschillende installatiehoogten.

Geberit inbouwspoelreservoirs De maatstafvoor sanitaire installaties

Geberit Duofix element met Sigma inbouwspoelreservoir

Geberit inbouwspoelreservoirs stellen normen op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid, om nog maar te zwijgen van de veilige, flexibele en tijdbesparende installatie. Geberit biedt geschikte producten voor bijna elke bouwkundige situatie evenals voor verschillende bouwhoogtes. Toegang tot het spoelreservoir is eenvoudig via de serviceopening in de bedieningsplaat. Hierdoor is het ongelooflijk eenvoudig om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren of onderdelen te vervangen. Dankzij Geberit's beschikbaarheid van reserveonderdelen op lange termijn Zelfs oude spoelreservoirs kunnen worden opgeknapt en uitgerust met waterbesparende spoeltechnologie. De installatie-elementen van de inbouwspoelreservoirs zijn gecertificeerd voor brandbeveiliging, geluidsisolatie, vochtbescherming en statica. In de contractsector kunnen deze elementen ook zonder problemen worden gebruikt in industriële prefabricageprocessen.

Ontdek onze inbouwspoelreservoirs

Waarom kiezen voor Geberit klokken en vlotterkranen

Eenvoudige installatie

Reken op een eenvoudige, nauwkeurige installatie en uitgebreide instelmogelijkheden voor spoelvolume en prestaties.

Robuust

Vuilafstotend dankzij een waterfilterconcept dat al miljoenen keren is beproefd, zoals bij de vlotterkraan type 380.

Achterwaartse compatibiliteit

De klokken en vlotterkranen zijn tot 50 jaar achterwaarts compatibel.

Duurzaam

De mogelijkheid om het juiste spoelvolume in te stellen en het gebruik van gerecycled kunststof staan voor een duidelijk streven naar duurzaamheid.

Type 212: De klok voor alle spoelreservoirs

Geberit-type 212 spoelventiel

De Geberit klok type 212 zit sinds 2022 in alle Geberit Sigma en Omega inbouwspoelreservoirs. Deze klok is perfect afgestemd op het Geberit keramiek om te zorgen voor optimaal uitspoelen. Het slanke en compacte ontwerp vergemakkelijkt snelle installatie en verwijdering via de serviceopening van het spoelreservoir. Het precieze spoelvolume kan worden ingesteld op 4, 4,5, 6 en 7,5 liter terwijl het kleine spoelvolume kan worden ingesteld tussen 2 en 4 liter. De geïntegreerde smoorklep kan op vijf verschillende niveaus worden ingesteld om overspatten van het wc-keramiek te verminderen.

Ontdek onze klokken en vlotterkranen

Uw voordelen dankzij de geïntegreerde extra elementen

Voeding via stopcontactmontagedoos

De Geberit Power & Connect Box maakt het eenvoudiger om comfortfuncties te installeren en aan te sluiten op het elektriciteitsnet.

Leiding voor aansluiting watertoevoer

Geschikt voor het achteraf inbouwen van een wc-systeem, een hygiënespoeleenheid of toegankelijkheidsfuncties.

Duidelijke scheiding van ambachten

De 'sanitaire' en 'elektrische' beroepen zijn duidelijk gescheiden. De plug & play-functionaliteit kan worden uitgevoerd door een sanitairspecialist, aangezien er geen elektricien nodig is voor de 12 V-aansluitingen.

Eenvoudig achteraf aan te passen

Het is heel eenvoudig om een toilet te vervangen door een wc-systeem of om achteraf een geurextractie, handenvrije wc-spoeling of hygiënespoeling te installeren.

Integreer elektrische aansluitingen vanaf het begin

Geberit Power & Connect doos

Het zal niet lang meer duren voordat de mensen die vandaag conventionele wc's laten installeren, worden overgehaald door de aantrekkingskracht van douche-wc's, geurextractie, oriëntatieverlichting en afstandsbediende spoelactivering. Als alle noodzakelijke aansluitingen vanaf het begin beschikbaar zijn, zijn er achteraf geen dure ombouwwerkzaamheden nodig.

Dit is waar de Geberit Power & Connect doos het eenvoudig maakt om een elektrische aansluiting voor de wc in het installatie-element te integreren. Het creëert de perfecte omstandigheden voor verschillende comfort- en extra functies in de badkamer.

Ontdek onze water- en elektriciteitsaansluitingen