WATER- EN STROOMAANSLUITINGEN VOOR DE WCKLAAR VOOR DE TOEKOMST

Eén aansluiting, vele opties

Geberit Duofix met voorbereide afvoerbevestiging en communicatieaansluitdoos

Een klassiek, betrouwbaar wc-systeem met twee waterbesparende spoeltoetsen volstaat vandaag misschien, maar binnen slechts enkele jaren wil de huiseigenaar ook een AquaClean douche-wc of DuoFresh geurextractie toevoegen. Idealiter zijn alle vereiste aansluitingen reeds voorzien om later dure aanpassingswerken te vermijden.

Met de nieuwe communicatie aansluitdoos van Geberit kan een netaansluiting voor de wc eenvoudig in het installatie-element worden geïntegreerd. Hij schept de perfecte voorwaarden voor diverse comfort- en extra functies in de badkamer.

Een voorwaarde voor uitzonderlijk wc-comfort

Geberit AquaClean Mera met netaansluiting

Net zoals geurextractie-installaties en oriëntatieverlichting 's nachts elektriciteit nodig hebben, hebben douche-wc's dat ook. Zelfs de touch-free spoelactivering kan alleen met elektriciteit worden bediend. Daarom is het bij de bouw of renovatie van een badkamer absoluut noodzakelijk om voor elke wc een contactdoos en communicatiedoos in te bouwen.

Ook de wateraansluiting is goed voorbereid: of het nu gaat om Geberit Duofix of Geberit GIS, elk van deze installatie-elementen beschikt over standaard doorvoerbuizen voor een verborgen toevoerleiding voor een Geberit AquaClean douche-wc.