Hygiënisch en schoonWc-spoeling zonder aanraking

Geberit Sigma80 bedieningsplaat

Recente enquêtes tonen aan dat het aanraken van de wc-spoeling steeds minder populair is bij badkamergebruikers, met een groeiende trend naar touch-free bediening van de sanitaire technologie met behulp van elektronische systemen. Geberit komt aan deze behoefte tegemoet met elektronische wc bedieningsplaten met infraroodsensoren. Een elektriciteitsaansluiting aan de wc is hier vereist, maar een dergelijke aansluiting wordt steeds vaker standaard in de badkamer ingebouwd.

De touch-free bedieningsplaten zijn bijzonder hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Ze werken geheel zonder dat de gebruiker in aanraking komt met de platen. Het oppervlak is gemaakt van hoogwaardig glas en is voorzien van sensorgestuurde bediening. Bij het naderen van de wc geven twee lichtbalken in vijf naar wens te kiezen kleuren de positie van de bedieningsplaat aan. De touch-free bedieningsplaten zijn ook verkrijgbaar voor de waterbesparende duospoeling.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Producten voor meer hygiëne in de badkamer