OriëntatieverlichtingVind 's nachts makkelijk de weg naar uw badkamer

Veel mensen moeten 's nachts naar de wc. Maar tegen dingen aan lopen in het donker, en dat slaperige gevoel verstoren door het licht aan te doen, is allesbehalve ideaal. Fel licht kan onze slaap verstoren omdat het de biologische klok van het lichaam ontregelt en de melatonineproductie vermindert.

Alarm clock in the bedroom

De oplossing

De beste manier om dit te vermijden is om het grote licht achterwege te laten tijdens nachtelijke toiletbezoekjes en te kiezen voor nachtverlichting met een dimfunctie. Dit is waar de Geberit oriëntatieverlichting met zijn zachte LED-verlichting van pas komt. De zachte lichtstraal wordt geactiveerd door een bewegingssensor. Deze slimme functie is te vinden in drie Geberit producten.

Van de Geberit DuoFresh module, die met vrijwel elke Sigma bedieningsplaat kan worden gecombineerd, tot de Geberit Monolith Plus sanitaire module en de Geberit AquaClean Mera douche-wc - alle drie de producten zorgen niet alleen voor een subtiele verlichting, maar ook voor frisse lucht in de badkamer dankzij de geïntegreerde honingraat filtertechnologie.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.