wc's en wc-zittingenwc's met een tijdloze esthetiek

Geberit iCon-toilet

Geberit biedt alles voor uw toilet uit één bron, van wc's zonder spoelrand en bedieningsplaten in verschillende designs tot spoelreservoirs en wc-zittingen.

Dit zorgt ervoor dat alle wc-onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd en uitgebreid zijn getest in onze sanitaire laboratoria, zodat we u een echte meerwaarde voor uw badkamer kunnen bieden in de vorm van duurzame producten en speciale garanties. Ons assortiment wc's omvat douche-wc's, hang-wc's en staande wc's.

Ontdek zelf de wereld van Geberit wc's met behulp van onze wc-zoeker. Dit is een leuke kennismaking met ons assortiment, designs en functies.

wc's van GeberitEnkele hoogtepunten

Waarom kiezen voor een Geberit toilet?

Uitstekende spoelprestatie

Onze uitzonderlijke wc-spoeling is efficiënt, stil en krachtig.

Reinigingsvriendelijk

Dankzij de uitstekende spoelprestatie, de eenvoudig te verwijderen wc-zitting en het gladde speciale glazuur.

De perfecte match

Het inbouwspoelreservoir en de keramische wc-pot zijn qua functionaliteit perfect op elkaar afgestemd.

wc-functies in één oogopslag

De wc's van Geberit hebben veel meer te bieden dan op het eerste gezicht lijkt. Onze wc's zonder spoelrand herdefiniëren niet alleen netheid en hygiëne, ze bieden ook een efficiënte, stille spoeling. Wist u dat een geurafzuiging kan worden geïntegreerd in uw wc? Met een geurextractiemodule achter de bedieningsplaat kunt u altijd rekenen op frisse lucht in uw badkamer. Het Geberit ONE toilet kan zelfs jaren na installatie in hoogte worden versteld om aan uw eisen te voldoen.

wc's zonder spoelrand

Naast het design zijn hygiëne en onderhoudsgemak belangrijke beslissingsfactoren bij het kiezen van een keramische wc-pot. Het gebied onder de spoelrand is een ideale schuilplaats voor bacteriën, vuil en aanslag. Daarom biedt Geberit wc's zonder spoelrand aan. Daardoor zijn er geen verborgen of moeilijk bereikbare plekken waar aanslag zich kan ophopen en ongewenste geurtjes veroorzaakt kunnen worden.

Geberit biedt twee spoeltechnologieën in de vorm van Rimfree® en TurboFlush. Beide technieken bieden een uitstekende spoelprestatie om het schoonmaken van uw wc te vergemakkelijken. De gepatenteerde Rimfree®-spoeltechnologie is door Geberit ontwikkeld voor keramische wc-potten. Een spoelgeleider zorgt voor maximale hygiëne bij het spoelen van de toiletoppervlakken met minimaal waterverbruik.

TurboFlush-technologie in het Acanto-toilet
Rimfree®-spoeltechnologie in het iCon toilet

wc's met TurboFlushGeberit Acanto wc en Geberit ONE wc met TurboFlush

Onze inspanningen om de reinigingstijd te verkorten hebben ons nog een stap verder gedreven om onze TurboFlush-spoeltechnologie te ontwikkelen. Daarbij hebben onze experts de hele waterstroom geoptimaliseerd van het inbouwspoelreservoir via het toilet naar de afvoer.

De inwendige geometrie van onze keramische wc-potten met TurboFlush is ontworpen om de energie van het water uit het spoelreservoir te kanaliseren voor een optimale spoeling van het toilet. Dit leidt het spoelwater door de wc zonder spoelrand in een krachtige draaikolk, gecontroleerd voor een volledige oppervlaktespoeling. De resulterende spoelprestatie is tot 10 keer hoger dan vereist door internationale regelgeving.

Welke wc zonder spoelrand past bij uw stijl?

Rond, vierkant, verkorte modellen, wit hoogglans of mat - er zijn keramische wc-potten zonder spoelrand van Geberit verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten die harmonieus kunnen worden gecombineerd met een reeks wastafels en bidetzittingen.

Douche-wc's voor nog meer comfortHygiënische reiniging met water

Geberit AquaClean Alba met vrouw en kind in de badkamer

Reinigen met water is grondiger en zachter dan met toiletpapier, waardoor het ideaal is voor gevoelige intieme zones. Het beste eraan is dat u zich schoon en verfrist voelt na elk bezoek aan uw douche-wc. Afhankelijk van het model ronden extra comfortfuncties uw prettige ervaring af. Als u dit frisse, schone gevoel eenmaal hebt ervaren, wilt u nooit meer zonder.

Met de AquaClean Mera, Sela, Alba en Tuma-modellen biedt Geberit de perfecte douche-wc voor vrijwel elke behoefte en elke woonsituatie - van de complete wc tot de wc-zitting. Dankzij de perfecte combinatie van ontwerp en technologie hebt u niet meer ruimte nodig dan voor een traditioneel toilet - het enige wat u nodig hebt is een aansluiting op het elektriciteitsnet.

Ontdek Geberit AquaClean

Het Geberit wc-systeem:Spoeltechnologie en keramische wc-pot in perfecte harmonie

Wanneer wc-technologie en ontwerp in perfecte harmonie samenkomen, wordt extra waarde gecreëerd voor badkamergebruikers en sanitaire professionals. Geberit toiletten zijn heel gemakkelijk schoon te maken en maken altijd indruk met hun uitzonderlijk krachtige en toch extreem stille spoeling.

Onze sanitaire producten zijn het bewijs van onze 150 jaar expertise. Daarom zijn alle componenten in onze wc-systemen, zowel voor als achter de muur van de keramische wc-pot naar het spoelreservoir, perfect gecoördineerd. Dit vereenvoudigt ook de installatie, die 40 procent sneller is dan bij traditionele wc's.

Meer informatie over het wc-systeem

De perfecte wc-zitting voor uw Geberit wc

Geberit Acanto-wc met snelontgrendeling

Een wc zou niet echt een wc zijn zonder de bijbehorende wc-zitting en -deksel.

De wc-zitting is ontworpen om comfortabel te kunnen zitten, terwijl het wc-deksel voor meer hygiëne en een aantrekkelijk design zorgt. Voor degenen die comfort en gemak naar een hoger niveau willen tillen, is de wc-zitting met zacht sluitmechanisme de ideale keuze. Deze is voorzien van een demper die in het scharnier is geïntegreerd voor een geruisloos en zacht sluiten.

Als het gaat om het schoonmaken van de keramische wc-pot en de wc-zitting, is het handig als de wc-zitting snel en gemakkelijk van de keramische wc-pot kan worden verwijderd. Dit kan niet eenvoudiger met Geberit-producten dankzij de QuickRelease functie. Hiermee kan de wc-zitting in één beweging worden verwijderd en snel weer worden bevestigd.

BedieningsplatenVoor elke smaak en stijl

Vrouw met Geberit Sigma50-spoelplaat met knop in roségoud

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan bedieningsplaten en laat u inspireren door een variëteit aan vormen, kleuren en materialen in het aanbod. Als het gaat om het kiezen van de bedieningsplaat voor uw wc-spoeling moet u geen compromissen sluiten.

De bedieningsplaat geeft niet alleen de finishing touch aan uw badkamer, maar biedt ook comfortfuncties die uw levensstijl echt kunnen verbeteren.

Ontdek onze bedieningsplaten

Innovatieve wc's van Geberit

Monolith Plus met iCon-toilet

Geberit Monolith

Geberit Monolith is de slim ontworpen sanitaire module van Geberit. Het bevat alle spoeltechnologieën voor uw wc in een ingenieus ruimtebesparend ontwerp, dat de brug maakt tussen zichtbare spoelreservoirs en inbouwspoelreservoirs die achter de muur zijn geïnstalleerd.

De Geberit Monolith is de perfecte keuze voor wie ruimte wil besparen terwijl ook alle renovatiewerkzaamheden tot een minimum beperkt worden. Met een reeks verschillende oppervlaktematerialen om uit te kiezen, is Monolith een designelement dat bij elke badkamer past.

Ontdek nu meer Monolith functies

Toiletten uit de Geberit Bambini-badkamerserie met kleurrijke toilet-deksels en spoelplaten

wc's voor kinderen

Wc's die op maat gemaakt zijn en kindvriendelijke wc-zittingen zijn de perfecte manier om kinderen te helpen meer controle te krijgen over hun persoonlijke hygiëne. Daarom biedt Geberit een wc-zitting in de vorm van een potje en een wc-bril voor kinderen met geïntegreerde handvatten en grepen.

Deze wc's zijn zelfs voor de allerkleinsten ongelooflijk hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken dankzij hun ontwerp zonder spoelrand.

Ontdek Geberit Bambini

Drempelvrij toilet met Geberit Duofix installatie-element

Drempelvrije wc's

Geberit wc's voor drempelvrije badkamers zijn verkrijgbaar met een grote projectie om de overgang van een rolstoel naar het toilet te vergemakkelijken.

De wc-zitting is ontworpen met een doorlopend speciaal scharnier van roestvrij staal om ervoor te zorgen dat hij goed blijft zitten, stabiel is en niet kan wegglijden. Het assortiment omvat ook wc's met een verhoogd zitoppervlak.

Deze comfortabele zithoogte maakt het makkelijker voor gebruikers om te gaan zitten en weer op te staan, wat een troef is voor oudere mensen met beperkte mobiliteit.

Geberit wc assortimentProductgegevens, afmetingen en meer

Geberit Acanto-toilet met Geberit Sigma70-spoelplaat in roségoud

Technische informatie zoals CAD-gegevens, productfiches en exacte afmetingen zijn te vinden in onze productcatalogus.

Ontdek het volledig assortiment van Geberit wc's en wc-zittingen.

Blader door de productcatalogus

Veelgestelde vragen over wc's en wc-zittingen

Waar kan ik Geberit wc's en wc-zittingen kopen?

U kunt Geberit wc's en wc-zittingen bekijken en kopen bij uw plaatselijke sanitair groothandel. Onze partners helpen u graag.

Zoek een gespecialiseerde partner

Ontdek soortgelijke producten

Geberit badkamermagazineGratis bij u thuis

Badkamertijdschrift
  • Zoek alle ideeën en inspiratie die u nodig hebt voor uw droombadkamer
  • Alle Geberit badkamerseries op een rij.
  • Uitgebreide foto's geven inspiratie voor creatieve badkameruitvoeringen
  • Productoverzichten dienen als een praktische planningshulp tot in het kleinste detail