DouchesElegant en tijdloos

De perfecte douche voor elke badkamer

Of u zich nu klaarmaakt voor de dag of 's avonds tot rust komt, bij Geberit vindt u altijd de juiste douche voor uw badkamer. Tijdloos design en schoonmaakgemak staan centraal in al onze producten.

Inloopdouches bieden bewegingsvrijheid en geven drempelloze toegang tot de doucheruimte. Een aantrekkelijk design, gemakkelijke reiniging en innovatieve afvoertechnologie zijn de belangrijkste aandachtspunten in al onze douches. Of het nu gaat om douchevloeren voorzien van anti-slipmateriaal, flexibel installeerbare douchesifons, wandafvoeren of klassieke vloerafvoeren voor een naadloos badkamerontwerp, u vindt zeker de perfecte douche voor uw badkamer. Met de innovatieve douches van Geberit zijn alle elementen perfect gecoördineerd zijn zowel qua uiterlijk als functionaliteit.

Waarom kiezen voor een Geberit-douche?

Drempelloze oplossingen

Onze douchevloeren kunnen gelijk met de vloer worden geïnstalleerd voor drempelloze toegang.

Diverse ontwerpen

Er zijn verschillende vormen, materialen, oppervlakken en afvoerontwerpen beschikbaar voor elke esthetiek.

Hygiënisch ontwerp

Dankzij de praktische haarvanger zijn de douchesifons gemakkelijk schoon te maken.

Tastbare kwaliteit

De oppervlaktestructuur van de antislip-douchevloeren voelt eersteklas en fluweelzacht aan.

Inloopdouches voor optimale toegankelijkheid

Olona-inloopdouche

Onze inloopdouches maken verschillende niveaus in uw badkamer overbodig. Het open ontwerp creëert niet alleen een ruimtelijk gevoel maar zorgt ook voor een naadloze integratie in de uitstraling van uw badkamer. De strakke lijnen en eenvoudige vormen zorgen voor een moderne uitstraling.

Onze douche vloer staan gelijk aan kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook bestand tegen vocht en dagelijks gebruik. Het gladde, niet-poreuze oppervlak is reinigingsvriendelijk en blijft jarenlang mooi.

Eenvoudige installatie van douches

Douche-oppervlak met installatieframe

Sommige douche- vloeren en -sifons van Geberit worden compleet geleverd met een voorgemonteerd afdichtingsvlies. Zo kunnen installateurs de douches en afvoeren permanent afdichten, klaar om door de tegelzetter te worden bedekt.

Voor een snelle en foutloze installatie van de douche vloer kan de meegeleverde voetenset zonder gereedschap worden gemonteerd.
De Geberit Setaplano-douche-oppervlak met installatieframe is verkrijgbaar voor andere douche vloeren van Geberit. Afhankelijk van de grootte van het Geberit douche vloer zijn er vier of zes voeten nodig voor de installatie. Deze worden eenvoudig op het installatieframe geklikt en vastgezet op de onafgewerkte vloer.

Afvoergarnituur en design afdekkappen

Afvoerdeksel en kam-inzetstuk

De Geberit douche afvoer is geschikt voor douchevloer met een afvoeropening met een diameter van 90 mm, wat overeenkomt met de standaardmaat. De afvoer is uitgerust met een uitneembaar haarvangrooster waardoor de sifon niet verstopt raakt en gemakkelijk schoon te maken is. Er zijn twee verschillende ontwerpen en verschillende kleuren beschikbaar voor de bijbehorende afvoerdeksel.

Voor een efficiënte waterafvoer is er een uitzonderlijk laag waterslot ontworpen voor lage afwerkbalkhoogten. De standaard sifonhoogte is 50 mm. Er is ook een sifon met een waterafdichtdiepte van 30 mm verkrijgbaar, die speciaal ontworpen is voor vloerconstructies met een laag profiel tijdens renovaties.

Hygiënische douche-oplossingen voor badkamers van elk formaat

Vrouw ontwerpt haar badkamer met de 3D-badkamerplanner van Geberit

Een voor de hand liggende vraag bij het plannen van een badkamer is wat voor soort douche goed zou kunnen werken in deze ruimte? Het kiezen van de juiste douche hangt niet alleen af van uw persoonlijke voorkeuren en eisen, maar ook van de indeling van de ruimte.
In kleine badkamers is een hoekdouche de ideale manier om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Inloopdouches en drempelloze douches kunnen worden geïnstalleerd in middelgrote en grotere badkamers als aanvulling op een eigentijdse, open esthetiek.

Als het aankomt op het kiezen van uw nieuwe douche, biedt Geberit de perfecte oplossing voor alle kamergroottes. Visualiseer uw droomdouche samen met andere badkamerproducten met onze gratis 3D-badkamerplanner. Zet een stap dichter bij uw nieuwe douche-ervaring door de perfecte douche te kiezen.

Alles wat u moet weten over Geberit-douchesvindt u in onze productcatalogus

Veelgestelde vragen over douches

Waar kan ik Geberit douches kopen?

U kunt onze douches bekijken en kopen bij uw plaatselijke sanitaire handelaar of in een showroom bij u in de buurt. Onze partners helpen u graag.

Zoek een gespecialiseerde partner