Douchewanden & accessoiresVoor meer elegantie in de badkamer

Oplossingen voor een lichte, open badkamer

Geberit ONE badkamer

Ontdek onze stijlvolle toevoegingen om uw douche-ervaring te verbeteren. Doucheschermen van glas stralen exclusiviteit uit en creëert een lichte, open sfeer.

Hun uitgestrekte, naadloze uitvoering zorgt ervoor dat niets de elegante totaalindruk verstoort, waardoor de doucheruimte harmonieus opgaat in de badkamerruimte.

Glazen douchewanden van Geberit worden op hun plaats gehouden zonder zichtbare scharnieren voor nog meer elegantie. Samen met een nisaflegbox is de doucheruimte modern en goed gestructureerd.

Waarom kiezen voor een Geberit douchewand?

Aantrekkelijk design

Voor onze douchewanden zijn geen omvangrijke aluminium profielen nodig

Reinigingsvriendelijk

Onze naadloze douchewanden zijn moeiteloos schoon te maken. Water loopt gewoon weg uit de nisaflegbox

Meer opbergruimte

De nisaflegbox in de voorwand creëert extra opbergruimte

Eenvoudige installatie

De douchewand en de nisaflegbox zijn geïntegreerd in het voorwandsysteem

Geberit douchewandenOnzichtbaar bevestigd, extra makkelijk schoon te maken

Geberit ONE badkamer met wandafvoer in de doucheruimte

Geberit douchewanden zijn ideaal voor gebruik met inloopdouches. Ze sluiten perfect aan op de vloer, zijn drempelloos en gemakkelijker om schoon te maken dan andere modellen op de markt. Een douche kan vuil en zelfs schimmel verzamelen in moeilijk bereikbare hoeken of rond de scharnieren van de behuizingen.

De douchewanden van Geberit hebben daarentegen geen zichtbare bevestigingen. De Geberit ONE douchewand is gemaakt van gehard veiligheidsglas met een eenvoudig te reinigen coating aan beide zijden.

De douchewand kan onzichtbaar in de muur bevestigd worden met behulp van speciale bevestigingselementen. Doorlopende douchewanden van glas zijn niet alleen sneller en gemakkelijker schoon te maken, maar ze zorgen er ook voor dat de doucheruimte er eleganter uitziet en uw badkamer nog mooier wordt en ruimer aanvoelt.

Geberit nisaflegboxVoor een schone en opgeruimde douche

Geberit ONE-badkamer met ruimtebesparende nisopbergbox in de douche

douchegels en shampoos in manden of op planken in de douche maken een rommelige indruk. Hier biedt Geberit een bijzonder ingenieuze oplossing voor nog meer organisatie in de vorm van een nisaflegbox geïntegreerd in de voorwand .

De positie van de box (afmetingen 30 x 80 x 16 cm) kan al in een vroeg stadium worden bepaald met behulp van de montageset en de beproefde Geberit Duofix en Geberit GIS-installatiesystemen. De twee planken bieden meer dan genoeg ruimte voor al uw doucheproducten.

De nisaflegbox is beschikbaar in omber grijs, en is optioneel te voorzien van een optionele spiegelschuifdeur die naar wens naar links of rechts kan worden geopend.

De schuifdeur kan direct na het douchen worden gereinigd met behulp van de douchewisser. De glazenwisser kan ook in de doos worden opgeborgen. De binnenkant van de box is zo ontworpen dat er geen water of vuil in blijft hangen.

De slimme nisaflegbox creëert meer ruimte inuwe douche en biedt meer bewegingsvrijheid.

Meer productinformatieop een rij.

Brochures

Brochures en andere publicaties

Assortiment doucheruimtes en accessoiresProductgegevens, afmetingen en meer

Geberit Olona douchevloer

Technische informatie zoals CAD-gegevens, productinformatiebladen en exacte afmetingen zijn te vinden in onze productcatalogus. Ontdek het volledig assortiment van Geberit-doucheruimtes en accessoires op de markt.

Blader door de productcatalogus

Veelgestelde vragen over scheidingswanden en accessoires

Waar kan ik Geberit inloopdouchepanelen kopen?

U kunt onze doucheschermen bekijken en kopen bij uw plaatselijke gespecialiseerde handelaar of in een showroom bij u in de buurt. Onze partners helpen u graag.

Zoek een gespecialiseerde detailhandelaar

Ontdek soortgelijke producten

Geberit badkamermagazineGratis bij u thuis

Badkamertijdschrift
  • Zoek alle ideeën en inspiratie die u nodig hebt voor uw droombadkamer
  • Alle Geberit badkamerseries op een rij.
  • Uitgebreide fotogalerijen geven inspiratie voor creatieve badkameruitvoeringen
  • Productoverzichten dienen als een praktische planningshulp tot in het kleinste detail