GEBERIT GISMULTITALENT VOOR ECONOMISCHE PREFABRICAGE

Zonder gereedschap en veelzijdig

Geberit GIS voorgeproduceerde systeemwand

Met GIS ontstaan uit draagsysteem, installatie-elementen en systeembeplating in een paar stappen naar complete sanitairwanden, tot en met het betegelbare oppervlak. Dankzij de gereedschapsloze draagsysteem-verbindingstechniek kan één persoon de montage uitvoeren. Bouwtoleranties kunnen heel eenvoudig gecompenseerd worden.

Geberit GIS voorwandelement voor wand-wc

Uw klanten verwachten vrijheid bij de vormgeving van de ruimte, snelle voortgang op de bouwplaats en lage kosten, als het om de planning en realisering van hun badkamer gaat. Met de perfect op elkaar afgestemde componenten van de GIS installatie-elementen ontwikkelt u oplossingen voor elke renovatie of nieuwbouw.

Geberit GIS installatie-elementen voor alle sanitaire apparaten

Geberit GIS voor armaturen
Geberit GIS voor urinoirs
Geberit GIS voor douches

GIS omvat installatie-elementen voor hang-wc's, Geberit AquaClean douche-wc's en voor aansluiting van de geurextractie Geberit DuoFresh. Daarnaast zijn er installatie-elementen voor bad- en douchekranen en voor doucheafwatering met wandafvoer. Maar ook nog: Geberit GIS installatie-elementen voor urinoirs en bidets alsmede voor steun- en vasthoudhandvatten in drempelloze badkamers.

Sanitaire ruimtes eenvoudig prefabriceren

Geprefabriceerde Geberit GIS systeemwand

Het installatiesysteem Geberit GIS is ontwikkeld voor prefabricage en maakt het installeren van sanitaire ruimtes snel, eenvoudig en economisch. Het bijzondere daaraan: gekeurde en toegelaten brandpreventie en geluidsisolatie zijn ingebouwd, het systeem is reeds effectief akoestisch ontkoppeld.

Geberit GIS kan zowel bij nieuwbouw als bij moderniseringen worden toegepast.

  • Ideaal voor prefabricage
  • Flexibel voor alle bouwsituaties
  • Voor nieuwbouw, moderniseringen en renovaties
  • Individuele indeling van de ruimte: deelhoog, ruimtehoog en eilandoplossingen
  • Economisch dankzij weinig montagewerk en eenvoudige magazijnopslag

ALLE TECHNISCHE INFORMATIE OVER GEBERIT GISIS TE VINDEN IN DE productCATALOGUS