Geberitnieuwigheden 2024

Nieuwe vooruitzichtenVoor de badkamer

Krijg een exclusief inzicht in de nieuwigheden voor 2024. Lees verder voor meer informatie over de aantrekkelijke nieuwe functies en toevoegingen aan het Geberit assortiment voor en achter de muur.

GEBERIT AQUACLEAN ALBADE NIEUWIGHEID VAN HET JAAR

Geberit AquaClean Alba, de nieuwe douche-wc is een eenvoudig en stijlvol wc met douchefunctie. Het bevat de meest essentiële functies en weinig extra kosten in vergelijking met een traditionele wc.

Meer informatie over Geberit AquaClean Alba

Geberit AquaClean Sela SquareRechte lijnen in de badkamer

Rechte lijnen zijn een populaire keuze in veel badkamers. Past dit binnen uw stijl? Dan is het hoekige model van de AquaClean Sela een perfecte toevoeging aan uw badkamer.

Geberit AquaClean Sela Square is verkrijgbaar in twee ontwerpvarianten:

  • De alpien witte designafdekking sluit naadloos aan op de witte kleur van de wc-pot.
  • De glansverchroomde designafdekking is een weloverwogen keuze die zorgt voor een zacht accent in de badkamer.

Meer informatie over Geberit AquaClean Sela

GEBERIT MIX & MATCHNIEUWE COMBINATIEMOGELIJKHEDEN MET WASTAFELMEUBELS

Geberit beschikt vanaf nu over een hele waaier aan mogelijkheden om het badkamermeubel af te stemmen op de persoonlijke voorkeuren. Met Geberit Mix & Match kan men badkamermeubels, wastafels en toebehoren op de modulaire basis over de verschillende series heen combineren.

Het Mix & Match assortiment voor de wastafelomgeving is ontworpen volgens het modulaire principe. Afhankelijk van functionele en designvoorkeuren, kunnen badkamermeubels en wastafels uit de Geberit ONE, Acanto en iCon badkamerseries onderling met elkaar worden gecombineerd en aangevuld met bijpassende spiegels of spiegelkasten.

Meer informatie over Mix & Match

Geberit AcantoSTRAKKE LIJNEN, AANGEPASTE DETAILS

Het volledige meubelassortiment in de Geberit Acanto badkamerserie heeft een volledig nieuw design. Alle vulladen bieden nu een volledige opslagruimte aangezien de uitsparing van de sifon niet langer nodig is. Bovendien beschikken de Acanto meubels nu ook over het beproefde en geteste ladesysteem van Geberit ONE en iCon. Zoals bij alle Mix & Match meubels is het meubel frame hetzelfde, net als de interfaces voor bevestigingen en accessoires zoals handdoekrekken.

Naast twee glazen oppervlakken (in wit en lava), omvat het assortiment nu ook meubilair in wit glans, wit mat en lava mat, evenals melamine eik en hickory.

Meer informatie over Geberit Acanto

Geberit BambiniModern ontwerp met nieuwe kleuren

Vanaf april 2024 zijn voor de Geberit Bambini badkamerserie nieuwe, gemoderniseerde wc's, speel- en waslandschappen, bedieningsplaten, Geberit Duofix elementen voor wc's, Geberit GIS sets voor waslandschappen en nieuw ontworpen wastafelkranen verkrijgbaar.

Om ervoor te zorgen dat de producten van de badkamerserie ook passen bij de verschillende kinderinrichtingen, zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en combinaties: oceaanblauw en lichtblauw, bosgroen en lichtgroen, karmijnrood en oranje, en neutraal wit.

Meer informatie over Geberit Bambini