Geberit BambiniKindvriendelijke badkamers met de plezierfactor

Sanitaire ruimtes voor kinderdagverblijven en scholen

Kinderen spelen in een Geberit Bambini speel- en wasruimte

Kinderen ontdekken de wereld door te spelen. Bij het opzetten van sanitaire voorzieningen voor kinderen, zoals kinderdagverblijven, kinderopvangcentra en scholen, zijn hygiëne, schoonmaakgemak en veiligheid essentiële overwegingen. Badkamervoorzieningen geschikt voor kinderen kunnen een speelse benadering van persoonlijke gezondheid en hygiëne bevorderen.

De Geberit Bambini badkamerserie biedt toiletten, wastafels en andere wasplaats producten die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van peuters en kinderen tot de leeftijd van 14 jaar. Het kleurenconcept creëert een speelse en toch tijdloze sfeer in de sanitaire ruimtes. Met zijn eenvoudig te reinigen producten voldoet deze serie ook aan de eisen van zorg- en schoonmaakpersoneel.

Geberit Bambini in een oogopslag

Waarom kiezen voor Geberit Bambini?

De perfecte hoogte

Wc- en wasruimtevoorzieningen geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen

Plezierfactor met educatieve waarde

Ruimte om te experimenteren met functies zoals een afdambare wastafel en schuiven

Reinigingsvriendelijk

Het keramische Rimfree gesloten toilet heeft geen spoelrand

Naadloze installatie

Bewezen installatieproces met Geberit installatie-elementen en verbindingen

Kindvriendelijk WC-keramiekvoor kinderdagverblijven en kleuterscholen

Keramische wc-toestellen op de juiste hoogte en met de juiste uitrusting zijn ontworpen om kinderen tijdens hun hele zindelijkheidstraining te ondersteunen. De Rimfree® wc-keramiek toestellen zonder spoelrand zijn verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes: 24, 30 en 35 cm.

De wandhangende wc kan worden geïnstalleerd op een kindvriendelijke hoogte van 35 cm. Dit betekent dat de vloer onder de wc vrij blijft en reinigingsvriendelijk. De twee staande wc's voor peuters en kinderen tot de kleuterleeftijd zijn vlak met de muur geïnstalleerd. Bovendien kan het oppervlak van de wc in een handomdraai worden schoongemaakt dankzij het gesloten toiletontwerp.

De keramische wc-toestellen kunnen worden gecombineerd met een wc-bril met hendels op het deksel of een wc-zitting met handrails. Voor het kleinste sanitair is er een wc-zitting in de vorm van een potje. Al onze wc-zittingen zijn gemakkelijk schoon te maken, hygiënisch en ergonomisch ontworpen.

Speel- en wasruimtevoor kinderen van alle leeftijden

Geberit Bambini speel- en wasruimte

Kinderen spelen graag met water! Speciale wastafels gemaakt van dit veelzijdige, slijtvaste stevige oppervlaktemateriaal wekken spelenderwijs de liefde voor water op. Een kindvriendelijke lage wastafel met ronde vormen maakt het makkelijker en leuker om ze te leren hoe ze proper moeten zijn.

De kinderwastafels kunnen worden geïnstalleerd op hoogtes van 45 tot 60 cm. Slimme details zoals de geringe inbouwdiepte en een dichter kraangat maken ze nog gemakkelijker te gebruiken. Ze hebben ook kranen in leuke uitvoeringen om de verbeelding van kinderen te prikkelen. Deze zijn verkrijgbaar in levendige of neutrale kleuren die passen bij de sfeer in de sanitaire ruimte.

Meer voordelen van de kinderwastafels:

  • Kleine projectie
  • Optionele afwerking in vier verschillende kleurvarianten: zonder illustratie, oceaanblauw, bosgroen en karmijnrood
  • Bijpassende wastafelkraan in een kindvriendelijk ontwerp

Kindvriendelijke functiesvoor meer plezier in de badkamer

Geberit Bambini speel- en wasruimte met afneembare wastafel

Laat ontdekken - stimuleer vallen en opstaan - geniet van hands-on leren: De speel- en wasruimte in de Geberit Bambini-serie biedt een breed assortiment aan mogelijkheden om met water te spelen. Er zijn maximaal drie niveaus geïntegreerd in de wastroggen, elk geschikt en toegankelijk voor verschillende leeftijdsgroepen. Deze niveaus worden gepresenteerd als zachte golven in een speels en vloeiend ontwerp.

In het bovenste gedeelte van de speel- en wasruimte, een afdambare wastafel, is het perfecte gebied voor activiteiten op het water, terwijl de geïntegreerde schuif naar de onderste wastafel nodigt kinderen uit om te spelen en te experimenteren.

Het is deze speelse aanpak die de dagelijkse hygiëne nog leuker maakt. Het golfmotief dient eigenlijk een dubbel doel: het symboliseert niet alleen de functionaliteit van de speel- en wasruimte, maar het weerspiegelt ook de grenzeloze verbeelding en creativiteit van kinderen.

Harmonisch kleurenschemavoor kindersanitair

In sanitaire ruimtes voor kinderdagverblijven, scholen en kinderopvangcentra is het zinvol om leuke kleuren te kiezen die geschikt zijn voor kinderen in deze fase van hun ontwikkeling. Kleuren helpen niet alleen om een aangename sfeer te creëren, maar ze dienen ook om functies te benadrukken - het is bijvoorbeeld makkelijker voor kinderen om grote en kleine spoelvolumes van elkaar te onderscheiden als de knoppen verschillende kleuren hebben.

Om ervoor te zorgen dat de gehele sanitaire installatie harmoniseert qua kleur, kunnen de spoelplaten, toiletzittingen, wastafelkranen en uitvoeringspanelen voor de wastroggen allemaal naadloos worden gecombineerd in moderne, getinte kleuren.

De huidige kleurselectie is modern, ingetogen en biedt talloze combinatiemogelijkheden.

Gemakkelijk schoonmaken met Geberit Bambini

Reinigingsinstructies voor de Geberit Bambini speel- en wasruimte

Als al het spelen en ontdekken voorbij is, is het tijd om de speel- en wasruimte er weer schoon en netjes uit te laten zien. De Geberit Bambini toiletten, wastafels, kranen en andere producten zijn ontworpen om reinigingsvriendelijk en te onderhouden met minimale inspanning.

Voor dagelijkse reiniging raden we aan om water en een zachte doek te gebruiken. Hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd met de ruwe kant van een plastic spons en een milde schuurcrème.

De kranen kunnen worden gereinigd met een in de handel verkrijgbare kraan- en staalreiniger. Zelfs na intensief gebruik is de sanitaire ruimte van de kinderen in een mum van tijd weer zo goed als nieuw.

Kindvriendelijke sanitaire ruimtesin een mum van tijd geïnstalleerd

Installatiestap op het Geberit Duofix element voor de Bambini serie

Een Geberit Duofix installatie-element beschikbaar voor Geberit Bambini, dat kan worden gebruikt voor het installeren van kleine kindertoiletten op hoogtes van 24 of 30 cm.

De bedieningsplaat kan worden ingesteld op een hoogte van 78, 83, of 88 cm tijdens de installatie, zodat kinderen het toilet op een gemakkelijk bereikbare hoogte kunnen doorspoelen. Loodgieters kunnen een schaalverdeling op het frame gebruiken om de juiste hoogtes te bepalen en de installatie gewoon voort te zetten.

Geberit Bambini is ontworpen met kinderen in gedachten en is kinderlijk eenvoudig te installeren.

Alle functies in één oogopslag

Awardsvoor Geberit Bambini

2024

iF Design Award 2024

Geberit Bambini productassortimentProductgegevens, afmetingen en meer

Kinderen spelen in een sanitaire ruimte met Geberit Bambini

Technische informatie zoals CAD-gegevens, productinformatiebladen en exacte afmetingen zijn te vinden in onze productcatalogus. Ontdek het volledig assortiment van Geberit Bambini.

Blader door de productcatalogus

Veelgestelde vragenover het ontwerp van sanitaire ruimten in kinderdagverblijven en scholen

Waar kan ik Geberit Bambini kopen?

U kunt Geberit Bambini bij uw plaatselijke gespecialiseerde handelaar of in een showroom bij u in de buurt. Onze partners helpen u graag.

Zoek een gespecialiseerde detailhandelaar

Ontdek soortgelijke producten