Persoonlijk adviesIn onze showroom in Meise of bij uw sanitairgroothandel

Nieuwe showroom in MeiseTechnisch en functionaliteitsgericht advies

Showroom Meise, advies, inspiratie

Hebt u persoonlijk advies nodig? Tijdens uw bezoek geeft een Geberit-expert u technisch advies op maat voor de configuratie van uw badkamer. In onze nieuwe showroom vindt u ook de nieuwste badkamerinnovaties: oplossingen voor het toilet, de douche of het bad en de wastafel.

Er is ongetwijfeld een oplossing op maat.

Bezoeken aan de showroom zijn mogelijk op afspraak van maandag tot vrijdag tijdens de kantooruren.

Ontdek Geberit producten in een showroomBij een sanitaire groothandel of installateur bij u in de buurt

Showroom locator

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe badkamer? Of wilt u meer comfort in uw huidige badkamer? In onze badkamer showrooms vindt u moderne meubels, kranen, wastafels, onderbouwkasten en nog veel meer. De grote keuze aan vormen, kleuren en oppervlakken biedt producten voor elke smaak en elke behoefte, afhankelijk van de ruimte. Laat u inspireren.

Deskundige adviseurs helpen u graag ter plaatse. Zij helpen u om van uw badkamer een aangename wellnessoase te maken. Ontdek Geberit producten in een badkamershowroom bij u in de buurt.

Om er zeker van te zijn dat u specifieke producten in een specifieke showroom vindt, verzoeken wij u voor uw bezoek contact op te nemen met de gekozen showroom. Bedankt voor uw begrip.

Geberit virtuele showroomInspirerend en informatief

Onze virtuele showroom is de perfecte manier om u voor te bereiden op een gesprek met uw installateur of een bezoek aan een showroom. Tijdens uw online ontdekkingsreis door ons productassortiment kunt u zich richten op specifieke thema's en badkamerseries, zodat u klaar bent om de juiste vragen te stellen aan de Geberit-partner.

Onze virtuele showroom is klaar voor uw bezoek. Ontdek welke slimme functies of producten uw dagelijks leven kunnen vereenvoudigen, waar u al uw badkamerspullen kunt opbergen en hoe u het hoogste comfort in de badkamer kunt bereiken. Laat u inspireren. Wij laten u graag zien hoe het werkt.

Hoe werkt de showroom?

Met de online tool kunt u zich in alle vrijheid door de hele showroom verplaatsen. Als u producten ziet die u interesseren, kunt u met een muisklik of een vingertop aanvullende informatie opvragen. Onze virtuele showroom is eenvoudig en intuïtief in gebruik.