Inspiratie voor de badkamerIdeeën voor uw badkamerontwerp

Vrouw en kind in een kleurrijke badkamer met Geberit Option spiegel en Geberit AquaClean Alba

Elk project begint met een idee. Dit is niet anders bij het bouwen of renoveren van een badkamer. Maar wat als deze ideeën geen werkelijkheid worden voor uw nieuwe droombadkamer? Gelukkig zijn er veel prachtige badkamers die u kunt gebruiken als inspiratie.

We hebben een aantal ontwerpideeën voor badkamers verzameld en kunnen inspiratie bieden voor moderne badkamers, voor kleine badkamers en voor verschillende plattegronden. Misschien is een van deze vele foto’s wel precies wat u zoekt voor uw droombadkamer? Veel plezier met het ontwerpen van uw badkamer!

BadkamerontwerpZo zou uw badkamer eruit kunnen zien

Tip: gebruik onze inspiratietool

Laptop met screenshot van de Geberit inspiratietool

Begint u net aan een badkamerproject en staat u open voor nieuwe ideeën? Zo ja, dan is de inspiratietool van Geberit de perfecte oplossing! Neem een minuut of twee de tijd om door de tool te klikken. Met behulp van de badkamerfoto’s kunt u ontdekken wat u mooi en belangrijk vindt. Wij bieden ideeën voor het ontwerpen van uw badkamer.

Nieuwe ideeën ontstaan vaak midden in het planningsproces. Dit kan bijvoorbeeld het moment zijn waarop de eerste visualisatie van de droombadkamer wordt gezien. Om dit proces te optimaliseren, raden we aan om de 3D-badkamerplanner te gebruiken. In deze gratis tool van Geberit begint u met een plattegrond of lege kamer en richt u de badkamer in volgens uw persoonlijke wensen.

Groot of klein? Laat u inspireren

Welke ideeën mogelijk zijn, hangt natuurlijk ook af van de grootte en de plattegrond van uw badkamer! Over de hele wereld lopen de meningen uiteen over wat een grote of kleine badkamer is. Desondanks zijn er mogelijkheden voor een huiselijk badkamerontwerp en functionele installaties voor alle plattegronden en afmetingen.

Badkamer in trendy Peach Fuzz met de Geberit AquaClean Alba douche-wc

De badkamertrends voor 2024

In de moderne badkamer zijn feelgoodmomenten van het grootste belang. Deze zijn niet alleen gemaakt met een esthetisch ontwerp, maar ook met slimme technologie. Laten we eens kijken naar de nieuwste trends voor badkamerproducten en -kleuren in 2024. We belichten ook functionele aspecten en laten zien hoe u met intelligente systemen het beste uit uw badkamer kunt halen.

Ontdek de trends vandaag

Vrouw in een minimalistische badkamer

Minimalistische badkamer

Minimalisme in de badkamer is aan te raden als de ruimte beperkt is. Als u niet veel spullen hebt, hoeft u ze ook niet op te bergen.

Minimalistisch design is nu niet alleen een populaire keuze geworden in kleinere kamers, maar kan ook gezien worden als een lifestyle-keuze in veel verschillende badkamers over de hele wereld. Het oorspronkelijke idee blijft hetzelfde: focussen op de essentie. We kunnen u laten zien wat dit betekent in de badkamer.

Zichtbaar minimalistisch design

Wastafel met zwarte kranen, badkamermeubilair en accessoires

Zwarte badkamer

Zwarte accenten in de badkamer zijn al geruime tijd populair. Dat is geen verrassing. Zwarte producten maken immers een krachtig statement als ze slim worden gecombineerd en discreet worden gebruikt. De beroemde architect Andrin Schweizer is een grote fan. In zijn interview legt hij uit hoe u uw badkamer in deze trendy kleur kunt inrichten.

Ideeën voor badkamerontwerp in zwart

Wasplaats met badkamermeubilair uit de Geberit iCon badkamerserie

Houten badkamermeubilair

Houten badkamermeubilair creëert een huiselijke uitstraling en een aangename sfeer in de badkamer. Er moet met bepaalde dingen rekening worden gehouden, omdat badkamermeubilair veel wordt blootgesteld aan vochtigheid. We leggen graag uit welke houtsoorten bijzonder geschikt zijn voor badkamermeubilair en hoe deze moeten worden onderhouden.

Dingen waar u op moet letten bij houten badkamermeubilair

Kleine Geberit Selnova badkamer met hang-wc en wastafel

Een kleine badkamer ontwerpen

De badkamer is meestal niet de grootste kamer in een appartement of huis. De gemiddelde badkamergrootte varieert van land tot land. Eén ding is zeker: een moderne minibadkamer is ook mogelijk op slechts 4 m². Zeker als je weet hoe je de beperkte ruimte optimaal kunt benutten.

We onderzoeken de uitdagingen bij het ontwerpen van de badkamer, bieden inspiratie voor kleine badkamers en beantwoorden veelgestelde vragen.

Een badkamer van 4 m² ontwerpen

Ontwerp uw badkamer met Geberit

Geberit badkamermagazineGratis bij u thuis

Badkamertijdschrift
  • Zoek alle ideeën en inspiratie die u nodig hebt voor uw droombadkamer
  • Alle Geberit badkamerseries op een rij.
  • Uitgebreide fotogalerijen geven inspiratie voor creatieve badkameruitvoeringen
  • Productoverzichten dienen als een praktische planningshulp tot in het kleinste detail

NieuwsbriefNu registreren

Blijf op de hoogte


Onze nieuwsbrief biedt fascinerende inzichten en handige tips over hoe uw badkamer uw leven gemakkelijker kan maken.

Lees soortgelijke berichten