EEN FUNCTIONELER ONTWERPIN DE BADKAMER

Vereenvoudigde en tijdloze schoonheid die makkelijk te combineren is: voor wie op zoek is naar hedendaagse elegantie en een ruim gamma aan kleuren en materialen.

Iedereen heeft andere voorkeuren wanneer het tijd is om de badkamer in te richten. Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan het door jou gewenste ontwerp, bieden we producten aan in diverse vormen, kleuren en materialen. Behalve een tijdloze en stijlvolle esthetiek zijn ook uitstekende productkenmerken een essentieel element om te komen tot een degelijk ontwerp. Een perfecte functionaliteit en een aantrekkelijk voorkomen zijn geen tegenstrijdige ideeën bij Geberit. Inderdaad: wij zijn ervan overtuigd dat deze beide concepten elkaar aanvullen. Vandaar dat wij bij het ontwikkelen van onze producten de slogan “Design Meets Function” steeds in gedachten houden.

Betere badkamer, beter leven

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

NUTTIGE INFORMATIE EN SLIMME FUNCTIES VOOR VERHOOGD FUNCTIONEEL ONTWERP

Badkamerproducten met een functioneel design

WELKE BADKAMER IS DE JUISTE VOOR U?

Maar, wat heb je precies nodig? Is ruimte, netheid of het ontwerp belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of heeft u liever dat extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douche-wc te bieden heeft? Of heeft u liever een universeel design? Wat uw behoeften ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Hogere standaard voor netheid in de badkamer
Meer functioneel design in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Meer toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer

Geberit BadkamermagazineOMDAT HET JOUW BADKAMER IS

Geberit Badkamermagazine

Ontdek alle Geberit badkamerseries en vele andere ideeën en inspiraties in het badkamermagazine. Grote fotospreads wekken uw eetlust op voor creatieve badkamerinrichtingen en productoverzichten dienen als praktische planningshulp tot in detail.