Meer gebruiksgemakin de badkamer

Intuïtieve en gebruiksvriendelijke producten: voor wie zeker wil zijn dat hij na de renovatie of herinrichting van zijn badkamer nog steeds van een optimale functionaliteit kan genieten.

Sanitaire producten voor badkamers moeten gebruiksvriendelijk zijn. Je dagelijkse routine in de badkamer moet zo intuïtief en stressvrij mogelijk verlopen. Producten waarvoor je dikke gebruikshandleidingen moet nalezen of die door hun complexe werking vaak defect gaan en gerepareerd moeten worden, vormen een bron van ergernis, frustratie en stress, en kosten je onnodig veel tijd en geld. Daarom ontwikkelen wij oplossingen die betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn, alsook weinig onderhoud vereisen.

Betere badkamer, beter leven

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

NUTTIGE INFORMATIE EN SLIMME FUNCTIES VOOR VERBETERDE GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

WELKE BADKAMER IS DE JUISTE VOOR U?

Maar, wat heb je precies nodig? Is ruimte, netheid of het ontwerp belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of heeft u liever dat extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douche-wc te bieden heeft? Of heeft u liever een universeel design? Wat uw behoeften ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Hogere standaard voor netheid in de badkamer
Meer functioneel design in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Meer toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer

Geberit BadkamermagazineOMDAT HET JOUW BADKAMER IS

Geberit Badkamermagazine

Ontdek alle Geberit badkamerseries en vele andere ideeën en inspiraties in het badkamermagazine. Grote fotospreads wekken uw eetlust op voor creatieve badkamerinrichtingen en productoverzichten dienen als praktische planningshulp tot in detail.