Meer toegankelijkheidin de badkamer

Vlot toegankelijke badkamers zonder afstapjes: voor wie op zoek is naar een universeel ontwerp, ongeacht leeftijd of specifieke behoeften.

De toegankelijkheid van een woning, en dan vooral van de badkamer, is een ongelooflijk belangrijk concept waarmee je bij de planning best rekening houdt. Ruimtes creëren die voor alle leeftijden geschikt zijn, komt iedereen ten goede, gaande van kinderen tot personen met beperkte mobiliteit. Wanneer je bij het ontwerpen van je badkamer rekening houdt met toekomstgerichte toegankelijkheidskenmerken, kan dat helpen om je langdurig goed te voelen in je woning. Dus ongeacht je leeftijd is het altijd verstandig om dit onderwerp tijdens het ontwerp en de planning van je badkamer aan te snijden en er tijdens het hele proces rekening mee te houden. Wanneer je in een nieuwe badkamer investeert, moet je op lange termijn nadenken. Daarom ontwikkelen wij oplossingen die je dagelijks leven op lange termijn makkelijker maken, zodat je van onbeperkte mobiliteit kunt genieten.

Betere badkamer, beter leven

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

NUTTIGE INFORMATIE EN SLIMME FUNCTIES VOOR VERHOOGDE TOEGANKELIJKHEID

WELKE BADKAMER IS DE JUISTE VOOR U?

Maar, wat heb je precies nodig? Is ruimte, netheid of het ontwerp belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of heeft u liever dat extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douche-wc te bieden heeft? Of heeft u liever een universeel design? Wat uw behoeften ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Hogere standaard voor netheid in de badkamer
Meer functioneel design in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Meer toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer

Geberit BadkamermagazineOMDAT HET JOUW BADKAMER IS

Geberit Badkamermagazine

Ontdek alle Geberit badkamerseries en vele andere ideeën en inspiraties in het badkamermagazine. Grote fotospreads wekken uw eetlust op voor creatieve badkamerinrichtingen en productoverzichten dienen als praktische planningshulp tot in detail.