Gelijkvloers en drempelloosEen reeks drempelloze douche-oplossingen

Steeds meer mensen kiezen voor een comfortabele drempelloze inloopdouche met een tijdloze uitstraling. Alle douche-oplossingen van Geberit zijn eenvoudig schoon te maken. Met zoveel keuze is er altijd een perfecte oplossing voor uw badkamer.

Badkamer met Geberit CleanLine

Geberit CleanLine

Combineert uitstekend design, functie en hygiëne. Dankzij de discrete plaatsing aan de rand staat niets het douchen op vloerniveau in de weg.

Geberit wandafvoer voor inloopdouche

Geberit muurafvoer

De Geberit muurafvoer voor douches maakt de weg vrij voor een barrièrevrije badkamer met een consistent ontwerp. Door de afvoer van de vloer in de muur te leggen, blijft de gelijkmatige betegeling van de gelijkvloerse douche behouden en stap je nooit meer op de afvoer.

Badkamer met Geberit Setaplano douchevloer

Geberit Setaplano

De nieuwe Geberit Setaplano doucheplaat is gemaakt van een hoogwaardig, massief oppervlaktemateriaal. De voordelen van dit materiaal zijn vanaf de eerste aanraking merkbaar. In tegenstelling tot metaal, glas of keramiek voelt het aangenaam warm en zijdezacht aan. Het niet-poreuze materiaal is ook bijzonder slipvast.

Geberit Olona douchevloer van steenhars

Geberit Olona douche

Geberit Olona maakt indruk met zijn installatiegemak, minimalistische look en aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. Het douchevlak van steenhars wordt gelijk met de vloer geïnstalleerd. De afvoerdeksel is omgeven door een smalle chromen ring. Hierdoor lijkt het alsof de afdekking boven de afvoer zweeft, wat een visueel accent creëert. Het matwitte douchevlak wordt ook gekenmerkt door zijn reinigingsgemak. Geberit Olona is verkrijgbaar in vier vierkante en talrijke rechthoekige maten, waardoor hij geschikt is voor bijna elke badkameropstelling.

Geberit Sestra douchevloer

Geberit Sestra

Een uniek kenmerk van de Geberit Sestra doucheplaat is het opvallende oppervlak met een zichtbare en voelbare steenstructuur. De robuuste steenhars voelt aangenaam warm aan de voeten en is bijzonder antislip, ook dankzij het profiel. De Sestra doucheplaat is verkrijgbaar in drie kleuren (wit, steengrijs en grafiet) en twaalf afmetingen, waardoor hij geschikt is voor elke badkamer. Een ander voordeel is dat zowel het douchevlak als het kamvormige haarfilter in de afvoer gemakkelijk schoon te maken en te houden zijn!

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.