Drempelloze douche-oplossingen | geberit.be

Gelijkvloers en drempelloos Een reeks drempelloze douche-oplossingen

Steeds meer mensen kiezen voor een comfortabele drempelloze inloopdouche met een tijdloze uitstraling. Alle douche-oplossingen van Geberit zijn eenvoudig schoon te maken. Met zoveel keuze is er altijd een perfecte oplossing voor uw badkamer.

Badkamer met Geberit CleanLine

Geberit CleanLine

Combineer design, functie en hygiëne. Doordat er geen ruimte onder de goot zit, kan vuil zich niet ophopen en maakt het innovatie systeem Geberit CleanLine komaf met het veel voorkomende hygiëne problemen van douchegoten.

Geberit wandafvoer voor inloopdouche

Geberit muurafvoer

De Geberit muurafvoer verschuift de doucheafvoer van de vloer naar de muur. Hierdoor is de vloer volledig betegelbaar en kan de vloerverwarming zonder onderbrekingen worden geïnstalleerd en geniet u van een warme douchevloer.

Geberit doucheoplossingen

Badkamer met Geberit Setaplano douchevloer

Geberit Setaplano

De Geberit Setaplano douchevloer is gemaakt van hoogwaardig mineraalcomposiet. De voordelen van dit materiaal worden duidelijk wanneer u deze voor het eerst aanraakt. In tegenstelling tot metaal, glas of keramiek voelt de Geberit Setaplano aangenaam warm en zijdezacht aan. Bovendien zorgt het anti-slip materiaal voor meer veiligheid.

Geberit Olona douchevloer van steenhars

Geberit Olona douche

De Geberit Olona douchevloer onderscheidt zich door zijn eenvoudige installatie, minimalistisch design en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De doucheplaat is gemaakt van steenhars en wordt gelijk met de vloer geïnstalleerd. Het afvoerdeksel is omgeven door een dunne chromen ring die de afdekking laat zweven en zo een echt visueel statement maakt.

Bovendien kan de matwitte doucheplaat ook gemakkelijk worden gereinigd. Geberit Olona is verkrijgbaar in vier vierkante versies en in verschillende rechthoekige formaten. Geberit Olona is dus geschikt voor vrijwel elke badkamerruimte.

Geberit Sestra douchevloer

Geberit Sestra

Uniek aan de Geberit Sestra douchevloer is het opvallende steenmotief, dat zowel zichtbaar als voelbaar is. De robuuste steenhars voelt aangenaam warm aan en heeft dankzij zijn profiel ook uitstekende antislipeigenschappen. De Sestra doucheplaat is verkrijgbaar in drie kleuren (wit, steengrijs en grafiet) en twaalf afmetingen, zodat hij perfect past in elke badkamer. Een ander voordeel is dat zowel de douchevloer als de kamvormige haarzeef in de afvoer gemakkelijk te reinigen - en schoon te houden zijn.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.