Geberit ComfortLightUw favoriete verlichting gegarandeerd

Het is vaak de eerste plaats waar we 's morgens heen gaan en de laatste plaats waar we 's avonds naartoe gaan: de badkamer. Hier bereiden we ons voor op de dag en verzorgen we onszelf voordat we gaan slapen. Een gezellige sfeer in de badkamer helpt om de dag positief te beginnen en rustig af te sluiten. Het verlichtingsconcept van Geberit creëert een harmonieuze verlichting door onderling verbonden lichtbronnen en Geberit ComfortLight.

De voordelen:

  • Sanitaire producten en badkamermeubels met Geberit ComfortLight bepalen de sfeer in de ruimte en verlichten deze perfect op elk moment van de dag.
  • Instelbare helderheid en lichtkleur brengen een feel-good factor in de badkamer.
  • De onderling verbonden lichtbronnen kunnen met één druk op de knop gelijktijdig en harmonieus worden aangestuurd.

Intuïtief het juiste licht kiezen voor elke behoefte

De automatische lichtregeling kan traploos worden gedimd en intuïtief worden bediend: lichter licht wordt automatisch koeler en donkerder licht wordt warmer. Het is precies deze koppeling van kleurtemperatuur en lichtsterkte die de Geberit ComfortLight kenmerkt. Vier geprogrammeerde lichtstemmingen kenmerken het lichtconcept, dat bovendien traploos kan worden gedimd en voor elke behoefte het juiste licht biedt:

Eenvoudige bedieningHarmonieuze verlichting met één druk op de knop

Alle lichtbronnen kunnen gelijktijdig met één druk op de knop worden bediend via de gevestigde DALI-besturing. Klanten kunnen beslissen of ze de verlichting digitaal willen bedienen via de Geberit Home app, met de aanraakgevoelige schakelaar op de spiegelkast of met de lichtschakelaar in de badkamer. De Geberit Home app kan ook worden gebruikt om tijdschema's voor verschillende verlichtingsstemmingen voor te programmeren.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.