Geberit ONEWanneer design en functionaliteit één worden

Functioneel design voor meer levenskwaliteit

Geberit ONE biedt een brede waaier aan mogelijkheden om badkamers te ontwerpen die esthetisch en functioneel overtuigend zijn. Wastafels, badkamermeubilair en spiegelkasten in verschillende uitvoeringen zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen individueel worden gecombineerd naargelang uw behoeften.

Meer netheid, ruimte en flexibiliteit in de hele badkamer

Badkamer met meer ruimte, netheid en flexibiliteit dankzij Geberit One-producten
Selecteer het infopunt in de afbeelding

Geberit ONE wcNetheid en geïntegreerde flexibiliteit

De Geberit ONE hang-wc oogt elegant en perfect geproportioneerd. Een aha-belevenis bij het openen van het deksel: een asymmetrische binnengeometrie volledig zonder spoelrand zorgt voor een uitmuntende en fluisterstille spoeling van de keramische wc-pot. Dankzij uitgekiende installatietechniek kan de wc ook jaren na de montage flexibel in de hoogte worden versteld zonder de voorwand te moeten openen.

Geberit ONE badkamermeubel configurator

Geberit ONE wastafelopstelling

De badkamerserie Geberit ONE combineert de knowhow van de sanitaire techniek met veelzijdige designexpertise en is daarmee een baanbrekende en allesomvattende oplossing voor uw individueel vormgegeven wastafelopstelling de gehele badkamer. Slim gecombineerd in het systeem schittert Geberit ONE met vele duidelijke en verborgen voordelen. Dit zorgt voor meer netheid, meer plaats en meer flexibiliteit in de badkamer.

Geberit ONE producten zijn verkrijgbaar in twee versies: ruimtebesparend met een smalle wastafel met een projectie van 40 cm en in de klassieke projectie van 48 cm.

Test de Geberit badkamermeubel configurator

Ontwerpvrijheid is troef. Ontdek de diverse combinatiemogelijkheden voor uw individuele wastafelmeubel opstelling. Stem de wastafelkeramiek, het badkamermeubilair en de spiegelkast in slechts vijf stappen perfect af op uw smaak en de beschikbare ruimte.

Geberit ONE wastafelsMet innovatieve CleanDrain afvoer

De Geberit ONE wastafels met CleanDrain afvoer combineren de hoogste designstandaard met unieke functionaliteit.

De CleanDrain wastafelafvoer is aangepast aan het design van de wastafels en slim geplaatst aan de achterrand van de wastafel. De innovatieve technologie creëert meer ruimte in de vulladen van de wastafelonderkast. Door deze naar achter te verplaatsen, wordt hij niet blootgesteld aan de waterstraal. Dit voorkomt terugspatten uit de afvoer. Er ontstaan aanzienlijk minder water- en kalkresten en de reinigingsinspanning wordt verminderd. Een magnetische fixatie houdt de afdekking precies op haar plaats. Ze kan in een handomdraai worden verwijderd om de daarin bevestigde haarvanger te reinigen.

WastafelsMet klassieke afvoer

Geberit ONE wastafels met klassieke afvoer brengen beproefde concepten naar een nieuw niveau.

Geberit biedt de ONE wastafels met verticale afvoer aan in drie varianten: als standaard- en meubelwastafels in verschillende breedtes, en als opzetwastafels in de twee designvarianten vierkant en afgerond. De afvoer heeft een elegante keramische afdekking met geïntegreerde haarvanger. Alle modellen zijn uitgerust met ruimtebesparende afvoertechniek die de conventionele sifonuitsparing in de onderkast overbodig maakt. Zo biedt de bovenste uitschuifbare opbergruimte in de wastafelonderkast extra ruimte.

Oplossing met dunne wastafel

Zo bespaart u ruimte. Techniek in de wand, design voor de wand – zo creëren Geberit ONE producten voor de wastafelopstelling met 40 cm projectie volledige functionaliteit en elegantie.

Met een projectie van slechts 40 cm neemt de Geberit ONE wastafelkeramiek aanzienlijk minder ruimte in dan wastafels met klassieke diepte. Hier is de CleanDrain wastafelafvoer een echte blikvanger. Hij ligt achter de muur zodat noch een sifon noch een afvoerbuis zichtbaar zijn in de badkamer. De gebruikelijke sifononderbreking in de onderkast is ook weggelaten – dit zorgt voor meer ruimte. De Geberit ONE wastafelkeramiek is verkrijgbaar in twee varianten – vrij zwevend of met onderkast – en in vier maten.

Badkamermeubilair: Ruimte op maatDiversiteit in ontwerp voor gepersonaliseerde oplossingen

Ontwerp met wastafel, onder- en zijkasten en wastafelbladen de wastafelopstelling die perfect in uw leven past. Plan uw opbergruimte zo royaal als u wenst. Haal het meeste uit de oppervlakte van uw badkamer en creëer de look die u mooi vindt. De perfect op elkaar afgestemde componenten kunnen op vele manieren worden gecombineerd en vormen zowel optisch als functioneel een eenheid.

Bijpassend badkamermeubilairvoor de dunne wastafel

Bijpassende onderkast voor de smalle wastafel

Zo bespaart u ruimte. De Geberit ONE wastafelonderkasten zijn slechts 40 cm diep en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Toch overtuigen ze met uitstekende opbergruimte. De grote ruimte die in de onderkast beschikbaar is, wordt mogelijk gemaakt door het gehele afvoersysteem te verplaatsen naar de doos voor sturing in de voorwand. De wastafelonderkasten zijn verkrijgbaar in twee exclusieve kleuren en oppervlakken: Walnoot fineer van echt hout en wit gelakt hoogglans.

Geberit ONE muurkraan

Geberit ONE wastafelkraan hoekig
Geberit ONE wastafelkraan rond

Meer hygiëne en netheid

De elegante muurkraan zorgt ervoor dat de wastafel volledig vrij blijft. Dit voorkomt vuile randen, die zich graag rond de kraan op de wastafel vormen en een voedingsbodem zijn voor ziektekiemen.

Bovendien is de Geberit ONE muurkraan exact afgestemd op de interne geometrie van de Geberit ONE wastafels. Bij conventionele oplossingen komt de waterstraal rechtstreeks op de afvoer, wat vroeg of laat tot kalkresten leidt. Niet zo met Geberit ONE: Hier spoelt het water de zachte rondingen van de keramiek over het gehele oppervlak voordat het via de afvoer wegstroomt. De muurkraan is verkrijgbaar in een hoekig en een rond design.

Geberit ONE spiegelkast met ComfortLightIntuïtief bedienbaar licht voor elke situatie

Volledig geïntegreerd in de muur

De nieuwe Geberit ONE spiegelkast is verkrijgbaar in vijf verschillende afmetingen, geïntegreerd in de wand of als opbouwvariant, in geanodiseerd aluminium of in wit, alsook volledig gespiegeld of met een verlichte nis. Het hoogtepunt en de werkelijk unieke innovatie van de nieuwe Geberit ONE spiegelkast is het geïntegreerde lichtconcept. De ComfortLight functie is zo ontworpen dat verschillende lichtbronnen een authentiek spiegelbeeld zonder schaduwen geven en dat zelfs de hele badkamer op deze manier kan worden verlicht.

Bovendien is de automatische lichtregeling traploos dimbaar en toch intuïtief en zeer eenvoudig te bedienen: Helderder licht wordt automatisch koeler, donkerder licht wordt warmer. Vier verlichtingsscènes kenmerken ook het lichtconcept: Oriëntatielicht voor de nacht, kaarslicht voor die ontspannen momenten, standaardlicht voor de dagelijkse verlichting en werklicht wanneer u elk detail en elk haartje wilt zien.

Meer over ComfortLight

Natuurlijk licht dat niet verblindt

Wat onderscheidt het nieuwe verlichtingsconcept van Geberit? De ComfortLight is ontworpen om het spiegelbeeld, de wastafel en de ruimte perfect te verlichten met vier lichtbronnen die in de Geberit ONE-spiegelkast zijn geïntegreerd. Deze bestaan in de vorm van een bovenlicht, of indirecte ruimteverlichting, een spiegelverlichting, een nisverlichting en een wastafelverlichting. Alle lichtbronnen harmoniëren perfect met elkaar, afhankelijk van de gekozen lichtsfeer.

Spiegelkast met vier lichtbronnen
Selecteer het infopunt in de afbeelding

Geberit ONE kleuren en oppervlakken voor badkamermeubilair

Meubelassortiment

De wastafelonderkasten zijn verkrijgbaar in de volgende maten en kleuren: 60 cm, 75 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 135 cm

  • Wit gelakt hoogglans
  • Wit gelakt mat
  • Zandgrijs gelakt hoogglans
  • Grijs gelakt mat
  • Lava gelakt mat
  • Zwart mat
  • Eik melamine houtstructuur
  • Noten hickory melamine houtstructuur

Deze kleuren zijn ook beschikbaar voor de hoge kasten, de zijkasten en de zijelementen van de badkamerserie Geberit ONE.

Het bijpassende badkamermeubilair voor de dunne wastafel is verkrijgbaar in de volgende maten en kleuren: 75 cm, 90 cm, 105 cm

  • Wit gelakt hoogglans
  • Walnoot fineer van echt hout
Kleur: Wit gelakt, hoogglans
Kleur: Wit gelakt mat
Kleur: Zandgrijs gelakt hoogglans
Kleur: Grijs gelakt mat
Kleur: Lava gelakt mat
Kleur: Zwart mat
Kleur: Eik melamine houtstructuur
Kleur: Noten hickory melamine houtstructuur
Kleur: Walnoot fineer van echt hout

Kleur: Wit gelakt hoogglans, wit gelakt mat, zandgrijs gelakt hoogglans, greige gelakt mat, lava gelakt mat, zwart mat, eik melamine houtstructuur, noten hickory melamine houtstructuur, walnoot fineer van echt hout (alleen voor bij de smalle wastafels passende wastafelonderkasten)

Wastafelbladen

De wastafelbladen zijn verkrijgbaar in de volgende maten en kleuren: 60 cm, 75 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 135 cm

Kleur: Wit gelakt, hoogglans
Kleur: Wit gelakt mat
Kleur: Zandgrijs gelakt hoogglans
Kleur: Grijs gelakt mat
Kleur: Lava gelakt mat
Kleur: Eik melamine houtstructuur
Kleur: Noten hickory melamine houtstructuur
Kleur: Gres in marmerlook wit
Kleur: Gres in marmerlook zwart

Kleur: Wit gelakt hoogglans, wit gelakt mat, zandgrijs gelakt hoogglans, greige gelakt mat, lava gelakt mat, eik melamine houtstructuur, noten hickory melamine houtstructuur, gres in marmerlook wit en gres in marmerlook zwart (enkel verkrijgbaar voor maat 120 cm)

Perfectie in elk detail

Vullade met organisatiesysteem

Het vulladeconcept werd door Geberit met veel aandacht voor details ontwikkeld. Het resultaat mag gezien worden: Hoogwaardige en licht ogende vulladen zonder hellingen en zonder volumineuze zijgeleiders, waardoor de beschikbare opbergruimte optimaal kan worden benut. Bovendien is er geen uitsparing meer nodig voor de sifon van de wastafel. Daardoor krijgt de vullade meer diepte in het midden van de vullade en dus meer opbergruimte. Optioneel kunt u ook kiezen voor integreerbare lichtlijsten die zorgen voor meer helderheid en een klassevolle look in de vullade. Naar keuze is ook een zeer hoogwaardig modulair organisatiesysteem verkrijgbaar voor meer orde in de vullade.

Doucheopstelling

Geberit One badkamer met doucheoplossing

Met Geberit kunnen de meest uiteenlopende wensen voor de doucheopstelling worden vervuld. Zeer populair is de inloopvariant. Daarvoor beschikken we over een ruime keuze aan innovatieve oplossingen, die allemaal optimaal afgestemd zijn op Geberit ONE. De geïntegreerde Geberit nisaflegbox spaart niet alleen plaats, maar laat ook geen water- en vuilresten toe.

Producteigenschappen

TurboFlush

Keramische wc-pot zonder spoelrand met TurboFlush-spoeltechniek

4,5-liter spoeling

Waterbesparende wc-spoeling.

Softclose

Praktische en stille softclose van de wc-zitting.

QuickRelease wc-zitting

Gemakkelijk afneembare wc-zittingen om eenvoudiger te reinigen.

Vrij van de grond

Hang-wc's zorgen voor een gemakkelijke reiniging van de vloer.

Vochtbestendig materiaal

Badkamermeubilair met vochtbestendige sterk verdichte 3-laagse houtspaanplaat.

Compacte versie

Verschillende formaten voor verschillende ruimtecondities.

Push-to-open-mechanisme

Greeploze uitschuifbare opbergruimten en vulladen kunnen worden geopend door licht op de voorzijde te drukken.

Vulladen met zelfsluitend mechanisme

Laden die vanzelf zachtjes het laatste stukje sluiten.

Verdoken muurbevestiging

Wandhangende wc-keramieken zijn verkrijgbaar in gesloten uitvoering.

Het resultaat van voortdurende verdere ontwikkeling

ProductcatalogusVerdere details voor uw planning

Geberit ONE badkamer

Meer informatie over de Geberit ONE serie, inclusief productkenmerken en afmetingen, vindt u in onze productcatalogus.

Ontdek alle productkenmerken voor Geberit ONE