Doucheafvoeren en wandafvoerenUitstekende afvoercapaciteit voldoet aan het ontwerp

Afvoeren voor een hygiënische badkamer

Geberit wandafvoer

Dompel uzelf onder in de wereld van douche- en wandafvoeren van Geberit en ervaar het perfecte samenspel van functionaliteit en ontwerp.

Geniet van het gemak van een perfect geharmoniseerde waterstroom en ontdek de esthetische verscheidenheid die uw badkamer omtovert tot uw eigen persoonlijke oase van welzijn.

Laat u inspireren door onze innovatieve producten en maak van uw douche de ster van de show.

Waarom kiezen voor een Geberit doucheafvoer?

Haarvanger

Eenvoudig schoon te maken dankzij de ingebouwde haarvanger

Ontwerpopties

De douche- en wandafvoeren zijn verkrijgbaar in verschillende modellen

Drempelloos gebruik

Naadloos oppervlak met de wandafvoer

Eenvoudige installatie

Betrouwbare afdichting met dichtingsfolie die in de fabriek is voorgemonteerd

Geberit wandafvoerVoor een esthetisch, drempelloos doucheoppervlak

Geberit ONE badkamer met wandafvoer

Een wandafvoer zorgt ervoor dat het water in de douche bijna onzichtbaar wegloopt. Het vloer en de afvoer vormen een visuele eenheid. De afvoer van de douche is weggewerkt in de wand. Dit geeft de doucheruimte een elegante en hedendaagse uitstraling.

Geberit biedt een uitgebreide keuze aan ontwerpen voor wandafvoeren. De afdekking is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemaakt van roestvrij staal en hoogwaardige kunststof. U kunt de wandafvoer ook personaliseren door hem te betegelen met tegels die u gebruikt in uw badkamer.

Wandafvoeren van Geberit zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch. De geïntegreerde haarvanger vangt haren op en voorkomt verstopping. Deze kan gemakkelijk worden verwijderd om schoon te maken en vervolgens weer aan de kap worden bevestigd.

Het installeren van de afvoer achter de wand biedt nog een groot voordeel: het creëert een naadloze douchevloer. De inloopdouche is de perfecte keuze voor drempeloze badkamer. Dit maakt gemakkelijke toegang tot de douche mogelijk en is bijzonder geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit.

Wandafvoeren hebben ook heel wat te bieden op het vlak van uitvoering. De afvoer wordt gemonteerd op een montageframe achter de wand, zodat niets het strakke uitvoering van de doucheruimte verstoort.

DoucheafvoerVlakke doucheafvoer met hoge afvoercapaciteit

Geberit Selnova Vierkante wc en Geberit douchevloerafvoer

Een vlakke doucheafvoer is de klassieke oplossing voor het afvoeren van inloopdouches in privé, semi-openbaar en openbare sanitaire ruimten. Het heeft een minimalistisch ontwerp voor doucheafvoer en is verkrijgbaar in verschillende versies en stijlen.

Onze douchevloerafvoer wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen :

  • Normale of lage installatiehoogte voor renovaties
  • Design rooster en haarvanger inbegrepen in de levering
  • Afdichtingsvlies voorgemonteerd in de fabriek

Van inloopdoucheafvoeren voor een modern en drempelloos ontwerp tot klassieke afvoeren met elegante deksels: ontdek ons volledige aanbod en laat u inspireren door onze producten om u persoonlijke stijl te accentueren.

De gelijkvloerse Geberit doucheafvoer biedt een hoge afvoercapaciteit met een waterslot. De afvoer kan eenvoudig in de douche worden geplaatst, afhankelijk van de ontwerpvereisten, en een haarzeef dat beschermt tegen verstoppingen. De afmetingen van de vloerafvoer zijn slechts 8 x 8 cm waardoor hij compacter is dan veel conventionele vloerafvoeren.

U kunt kiezen uit verschillende ontwerpvarianten met een ronde of vierkante inlaat en een opschroefbaar ontwerp voor gebruik in openbare sanitaire voorzieningen.

Semi-openbare sanitaire ruimte met Geberit vinyl (PVC) douchevloerafvoer

Doucheafvoer voor vinyl (PVC) vloerafvoeren
Voor openbare en semi-openbare ruimtes.

De doucheafvoer voor vinyl vloerafvoeren is geschikt voor installatie in doucheruimten in semi-openbare gebouwen of tijdelijke sanitaire ruimtes.

De afvoer kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd in ruimtes met een vloer van rolmaterialen, zoals vinyl (PVC) of linoleum.

Onder het rooster bevindt zich een ingebouwde kamvormige haarvanger, die eenvoudig kan worden verwijderd om te worden gereinigd. Dit voorkomt efficiënt verstopping in de afvoer en de afvoerleidingen.

Meer productinformatieop een rij

Brochures

Brochures en andere publicaties

Assortiment douche- en wandafvoerenProductgegevens, afmetingen en meer

Geberit Olona douchevloer

Technische informatie zoals CAD-gegevens, productinformatiebladen en exacte afmetingen zijn te vinden in onze productcatalogus. Ontdek het volledig assortiment van Geberit douche- en wandafvoeren.

Blader door de productcatalogus

Veelgestelde vragen over douche- en wandafvoeren

Waar kan ik Geberit wand- en doucheafvoeren kopen?

U kunt Geberit wand- en doucheafvoeren bekijken en kopen bij uw plaatselijke gespecialiseerde handelaar of in een showroom bij u in de buurt. Onze partners helpen u graag.

Zoek een gespecialiseerde detailhandelaar

Ontdek soortgelijke producten

Geberit badkamermagazineGratis bij u thuis

Badkamertijdschrift
  • Zoek alle ideeën en inspiratie die u nodig hebt voor uw droombadkamer
  • Alle Geberit badkamerseries op een rij.
  • Uitgebreide foto's geven inspiratie voor creatieve badkameruitvoeringen
  • Productoverzichten dienen als een praktische planningshulp tot in het kleinste detail