EEN HOGERE STANDAARD VOOR NETHEIDIN DE BADKAMER

Slimme producten die zo goed als geen vuil aantrekken en makkelijk te reinigen zijn: voor wie zo weinig mogelijk wil schoonmaken

Idealiter moet een badkamer er altijd uitzien alsof ze net gepoetst werd. Maar wie houdt nu eigenlijk echt van poetsen? De meeste mensen willen hun kostbare tijd niet spenderen aan het schoonmaken van toiletten, wastafels of douches. En ook moeilijk bereikbare hoeken, lastige oppervlakken en onhandig geplaatste hendels schoonmaken doen ze liever niet. Ieder van ons wordt onwel bij het idee om haar uit de afvoer te halen en een vuile toiletpot schoon te maken met een toiletborstel. Zelfs vingerafdrukken op een glanzend oppervlak zijn storend en moeilijk te verwijderen. Daarom ontwikkelen wij oplossingen die de ophoping van vuil moeten voorkomen, zodat er minder gepoetst moet worden.

Betere badkamer, beter leven

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Slimme oplossingen voor schoonmaakgemak

Producten voor meer hygiëne in de badkamer

WELKE BADKAMER IS DE JUISTE VOOR U?

Maar, wat heb je precies nodig? Is ruimte, netheid of het ontwerp belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of heeft u liever dat extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douche-wc te bieden heeft? Of heeft u liever een universeel design? Wat uw behoeften ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Hogere standaard voor netheid in de badkamer
Meer functioneel design in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Meer toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer

Geberit BadkamermagazineOMDAT HET JOUW BADKAMER IS

Geberit Badkamermagazine

Ontdek alle Geberit badkamerseries en vele andere ideeën en inspiraties in het badkamermagazine. Grote fotospreads wekken uw eetlust op voor creatieve badkamerinrichtingen en productoverzichten dienen als praktische planningshulp tot in detail.