Hang-wc'sGewoon meer netheid in de badkamer

Als u kiest voor een hang-wc in de badkamer of het gastentoilet, kunt u de wc-ruimte gemakkelijker en sneller schoonmaken, omdat de ruimte onder de wc vrij en gemakkelijk toegankelijk blijft.

Hang-wc voor obstakelvrije reiniging van de vloer

Gemakkelijker te reinigen

Door een inbouwspoelreservoir achter de muur te plaatsen, verdwijnen technische onderdelen, zoals leidingen waarop zich vuil kan afzetten, in het metselwerk. Omdat er niets in de weg zit, kan de vloer onder de wc obstakelvrij en veel gemakkelijker worden schoongemaakt. Bovendien is het wc-oppervlak dat moet worden gereinigd, glad en gemakkelijk toegankelijk. Dit maakt het schoonmaken van de hele badkamer efficiënter.

Design Meets Function

Bij de aankoop van een wc ligt de nadruk op de relevante functies en het ontwerp. Door te kiezen voor hang-wc-keramiek verdwijnt het inbouwspoelreservoir achter de wand en kunt u zich concentreren op het design van de wc en de bedieningsplaat. Door te kiezen voor een wandhangende Rimfree®-wc met gladde buitenoppervlakken, Geberit KeraTect® speciaalglazuur en afneembare wc-deksel wordt ook de reiniging vereenvoudigd.

Kwaliteit met traditie

Geberit inbouwspoelreservoirs worden al 50 jaar in moderne badkamers geïnstalleerd. Het in de wand geïntegreerde frame en de wc kunnen tot 400 kg worden belast. Geberit inbouwspoelreservoirs worden uit één stuk gegoten en elk exemplaar wordt meermaals op lekken getest.

Vijf reinigingsvoordelen van hang-wc's:

  • Het inbouwspoelreservoir en de wateraansluitingen zijn achter de muur weggewerkt, zodat alleen het keramische toestel hoeft te worden gereinigd.
  • De vloer onder de wc is vrij, waardoor schoonmaken kinderspel wordt. De ruimte lijkt daardoor ook groter.
  • Door het gladde oppervlak van de wc's en de verborgen beugels is schoonmaken een fluitje van een cent.
  • Zoals de naam al doet vermoeden, hebben Rimfree wc's geen spoelrand waar bacteriën zich kunnen ophopen, wat betekent dat het tijdrovende schoonmaken van de spoelrand ook tot het verleden behoort.
  • Sommige hang-wc's zijn gecoat met het speciale KeraTect glazuur, waardoor de oppervlakken bijzonder gemakkelijk te reinigen zijn.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Producten voor meer hygiëne in de badkamer