GEBERIT BEDIENINGSPLATEN VOOR WC'SKEUZE IS BELANGRIJK

Bedieningsplaten showroom

Verschillende bedieningsplaten beschikbaar

Het is uiteindelijk uw badkamer. Daarom moet u geen compromissen sluiten bij de keuze van de bedieningsplaat voor de wc-spoeling. Hetzelfde geldt voor uw tegels, kranen en keramiek. De juiste design opties kiezen betekent ervoor zorgen dat individuele details perfect op elkaar zijn afgestemd. De bedieningsplaat geeft niet alleen de finishing touch aan uw badkamer, maar biedt ook comfortfuncties die uw levensstijl echt kunnen verbeteren.

Ontdek het uitgebreide gamma van beschikbare opties in onze bedieningsplaten showroom en laat u inspireren door de verscheidenheid aan vormen, kleuren en materialen die worden aangeboden.

Flexibel ontwerp

iCon badkamerserie met Sigma50 in betonlook

Geberit bedieningsplaten zien er niet alleen mooi uit, ze hebben ook veelzijdige functies. Voor elke smaak en behoefte is er een geschikte bedieningsplaat met bijbehorende opties:

 • Geurextractie
 • Oriëntatielicht
 • Inzetstuk voor Geberit DuoFresh sticks
 • Touchless wc-spoeling
 • Mogelijkheid om de bedieningsplaat gelijk met het muuroppervlak te installeren
 • Spoelactiveringen op afstand
 • Ontwerpen op maat

Geberit Sigma70Minimalistisch, zwevend ontwerp

Meer opties in overzicht

Geberit DuoFresh

Geberit bedieningsplaat Sigma50 met geurextractie
Zuivere lucht voor iedereen

De nieuwe Geberit geurextractie-module voor wc's kan in alle inbouwspoelreservoirs van de Sigma-serie worden ingebouwd. Naast een luchtfilter beschikt hij over oriëntatieverlichting en een inzetstuk voor de DuoFresh sticks. Onder bepaalde omstandigheden kunnen ook bestaande wc-installaties achteraf met de geurextractie-module worden uitgerust.

De Geberit DuoFresh geurextractie-module verwijdert onaangename geurtjes rechtstreeks uit de wc-pot voordat ze zich kunnen verspreiden. Hij onttrekt de lucht via de afvoerleiding en de spoelkraan, zuivert ze met behulp van een keramische honingraatfilter en voert ze vervolgens terug naar de ruimte. Bovendien biedt hij de volgende functies:

 • Een LED-oriëntatieverlichting achter de bedieningsplaat zorgt voor discrete verlichting wanneer men 's nachts naar het toilet gaat. Het licht wordt aangestuurd door een nabijheidssensor, die ervoor zorgt dat de luchtextractie en het oriëntatielicht automatisch worden in- en uitgeschakeld. De instellingen van de nabijheidssensor kunnen via de app worden gepersonaliseerd.
 • Inzetstuk voor DuoFresh sticks. Deze sticks kleuren het spoelwater blauw en verspreiden een aangenaam frisse geur.
Installatie en toebehoren
De installatie is eenvoudig en weldoordacht. De enige vereiste is een aansluiting op het 230 V elektriciteitsnet.
 • Met uitzondering van de transformator worden alle componenten geïnstalleerd via de serviceopening van het inbouwreservoir. Overeenkomstig met de voorschriften wordt de transformator elders geplaatst - bijvoorbeeld in een inbouwdoos met serviceopening.
 • De transformator wordt verkocht onder een apart artikelnummer.
 • Op enkele uitzonderingen na kunnen alle bedieningsplaten van de Sigma-serie met de geurextractie-eenheid worden gecombineerd. Bedieningsplaten van oudere series moeten worden vervangen in geval van montage achteraf.
 • Dankzij een speciaal mechanisme kan de bedieningsplaat in een handomdraai worden geopend, zodat de verbruiksartikelen gemakkelijk kunnen worden vervangen.
 • Het inzetstuk voor DuoFresh sticks bevindt zich op een gemakkelijk bereikbare plaats achter de bedieningsplaat.
 • De keramische honingraatfilter is ook gemakkelijk bereikbaar en kan door de eindgebruiker worden vervangen.
 • De intensiteit van het oriëntatielicht en de duur dat het aanblijft, kan door de eindgebruiker via een app worden gepersonaliseerd.

Zowel de keramische honingraatfilter als de DuoFresh sticks kunnen te allen tijde via de Geberit WebShop of bij uw installateur besteld worden.

ALLES MET EEN SYSTEEM - GEBERIT SPOELSYSTEMEN

Geberit biedt betrouwbare, discrete oplossingen voor achter de muur die zorgen voor perfecte functionaliteit, uitstekend gebruiksgemak en maximale duurzaamheid. De bedieningsplaten zijn het enige deel van het inbouwreservoir dat de gebruiker kan zien. Er zijn verschillende spoelsystemen beschikbaar, waardoor het mogelijk is om het juiste product te vinden voor een bepaalde toepassing of speciale bouwkundige omstandigheden. Om het gemakkelijker te maken om de Geberit bedieningsplaten te koppelen aan de juiste spoelreservoirs, krijgen ze elk een “familienaam“ die ze delen met de spoelreservoirs: Sigma, Omega of Delta.

Geberit Sigma spoelreservoirs

Geberit Sigma spoelreservoirs en bedieningsplaten

Video's

Geberit Duofresh Module

Zo eenvoudig is het om de Geberit bedieningsplaat open te schuiven.

KEUZE IS BELANGRIJK

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en modellen van bedieningsplaten.

Duofresh installatie

Ontdek meer over de installatie van het Geberit geurafzuigsysteem.

ALLE TECHNISCHE INFORMATIE OVER GEBERIT BEDIENINGSPLATEN & WC-STURINGENIS TE VINDEN IN DE productCATALOGUS