Meer frisheid in de badkamerDuoFresh geurextractie

Iedereen weet dat de toiletruimte na een grote boodschap niet meer fris ruikt. Ieder heeft zo zijn eigen manier om de vieze lucht te verwijderen. Denk aan geurstokjes, geurkaarsen, een raam openzetten en luchtverfrissers. We staan er niet vaak bij stil, maar geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept direct al een reactie op. Zo koppelt ons brein frisse geuren aan een prettig gevoel.

Waar luchtverfrissers stank tijdelijk maskeren en open ramen voor kou zorgen, doet de Geberit DuoFresh module zijn werk zonder ongewenste nevenwerkingen. Het verwijdert onaangename geurtjes direct bij de bron en voert deze via de wc-pot naar de koolstoffilter achter de bedieningsplaat. Nadat de filter de lucht gezuiverd heeft, blaast een stille ventilator de frisse lucht weer de ruimte in. De DuoFresh module past op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs en is daardoor ook achteraf, zonder verbouwing te installeren.

Naast het verwijderen van onaangename geurtjes voegt de Geberit DuoFresh module ook een aantal slimmigheidjes toe. Zo merkt de ingebouwde sensor (optioneel) wanneer iemand de wc nadert en wordt de geurextractie automatisch geactiveerd. Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht automatisch aan en geeft het voldoende licht om u ‘s nachts de weg te wijzen.

Bedieningsplaat Geberit Sigma50

Frisse lucht zonder verbouwen

Heeft u ook altijd willen genieten van een stankvrij toilet, maar heeft u geen zin in een ingrijpende verbouwing? Dan is Geberit DuoFresh de oplossing voor u.

Geberit DuoFresh productpagina

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.