Een grondige spoeling is gegarandeerdGeberit TurboFlush spoeltechniek

Spoelrandloze binnengeometrie

Een eureka-moment breekt aan wanneer u het deksel opent en de asymmetrische, volledig spoelrandloze binnengeometrie van de keramische wc-pot onthult. In combinatie met de innovatieve TurboFlush spoeltechniek is een grondige en ultrastille spoeling van de keramische wc-pot gegarandeerd. Wanneer de wc wordt doorgespoeld, komt het water aan de zijkant in de wc-pot met asymmetrische binnengeometrie. Hierdoor krijgt het spoelwater een draaibeweging, het resultaat: een grondige en stille spoeling.

Superieure spoelprestaties

In combinatie met het Geberit inbouwspoelreservoir biedt de Geberit wc-keramiek uitstekende spoelprestaties die tot 10 keer beter zijn dan de standaardvereisten. De geoptimaliseerde spoelgeometrie en hydraulica zijn slechts twee van de vele manieren waarop dit wordt bereikt.

Acanto WC met TurboFlush

Acanto wc

Van de buitenkant vallen de bekende vorm en de nieuwe gestroomlijnde wc-zitting van de Geberit Acanto hang-wc nog altijd op. Maar wat op het eerste gezicht minder opvalt, is de hydraulisch geoptimaliseerde TurboFlush-geometrie binnenin de keramiek. Deze leidt het spoelwater als een krachtige draaikolk door de keramische wc. Het ontwikkelingsproces van de nieuwe TurboFlush heeft ervoor gezorgd dat de watergeleiding precies is afgestemd op de Geberit inbouwspoelreservoirs, waardoor een zeer efficiënt systeem ontstaat.

Geberit ONE wc met TurboFlush

Geberit ONE wc met TurboFlush

Met de Geberit ONE wc zet Geberit nieuwe maatstaven voor de badkamer van vandaag en morgen met een toonaangevend samenspel van design en functie. De keramische hang-wc is zowel elegant als perfect vormgegeven. De wc is het toppunt van harmonie - alle verhoudingen en vormen zijn perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat spreekt voor zich.

De TurboFlush spoeltechniek is ook te vinden in de Geberit AquaClean Sela en Mera douche-wc's.

Geberit ONE
Geberit AquaClean

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Producten voor meer hygiëne in de badkamer