Geberit wc-systeemDe perfecte combinatie van spoeltechniek en badkamerkeramiek

Als u op zoek bent naar een wc met een uitstekende spoelprestatie en een uitgebreid allround pakket, inclusief bovengemiddelde garanties, dan hoeft u niet verder te kijken dan het Geberit wc-systeem.

Het Geberit wc-systeem bevat de optimale combinatie van Geberit inbouwspoelreservoir met bedieningsplaat met 2 spoelvolumes en wc. Dit biedt grote voordelen voor zowel eindklanten als sanitaire installateurs. Dit indrukwekkende systeem voldoet aan alle eisen wat betreft zijn krachtige en nauwkeurige spoelprestatie, snelle installatie en unieke garanties om ervoor te zorgen dat klanten er jarenlang de vruchten van kunnen plukken. We bieden u alles vanuit één enkele bron, zodat we er zeker van kunnen zijn dat u langdurig tevreden bent met uw wc.

Waarom kiezen voor het Geberit wc-systeem?Uw voordelen

Betere spoelprestaties

In combinatie met het inbouwspoelreservoir biedt de TurboFlush-technologie een uitstekende spoelprestaties

Hogere norm van netheid

Dankzij het afneembaar wc-deksel, de speciale coating en het design zonder spoelrand zijn onze wc's heel makkelijk te reinigen.

Verbeterd design

Kies een bedieningsplaat die perfect bij uw badkamer en stijl past

Betere kwaliteit

We testen onze producten uitvoerig, zodat we u langetermijngaranties en de beschikbaarheid van reserveonderdelen kunnen bieden.

Tot 10 keer betere spoelcapaciteitIdeale combinatie van wc-spoeltechniek en keramiek

Er is meer dan alleen water nodig om een wc grondig door te spoelen. Uiteindelijk gaat het om de hoeveelheid kracht die wordt uitgeoefend om het water uit het inbouwspoelreservoir in de wc-pot te krijgen, en hoe nauwkeurig het water door het sanitaire keramiek wordt geleid zodat het hele keramische interieur volledig en schoon wordt doorgespoeld.

De keramische wc-pot van Geberit biedt een uitstekende spoelprestatie in combinatie met de optimaal afgestemde Geberit inbouwspoelreservoir. Bovendien overtreft dit wc-systeem de wettelijke vereisten voor een wc-spoeling tot 10 keer dankzij functies zoals de geoptimaliseerde keramische vorm en de nauwkeurige en krachtige geleiding van het spoelwater. Het design zonder spoelrand maakt het mogelijk om onze wc's ook heel gemakkelijk schoon te maken.

Betere spoelcapaciteit met Geberit TurboFlush

We ontwikkelen onze wc's voortdurend met onze klanten in gedachten. Een belangrijk onderdeel van het ontwikkelingswerk vindt plaats in ons interne sanitair laboratorium. Bij Geberit voeren we nauwkeurige analyses uit van het spoelwaterdebiet in onze toiletten, zodat we de spoelprestatie voortdurend kunnen optimaliseren. Geberit TurboFlush, de nog efficiëntere wc-spoeling, staat voor betrouwbare netheid in uw wc.

Dankzij de speciale inwendige geometrie wordt het water in onze wc's nauwkeurig en krachtig geregeld, zodat het hele oppervlak wordt doorgespoeld. We hebben maar liefst dertien verschillende spoeltesten uitgevoerd in ons eigen sanitaire laboratorium en de resultaten tonen aan dat onze spoelprestatie uitstekend is.

Lange termijngarantiesdankzij gecertificeerde kwaliteit

  • Beschikbaarheid van wisselstukken gedurende 50 jaar: Geberit garandeert een spoelfunctie van zijn inbouwspoelreservoirs gedurende 50 jaar. Dit is exclusief de specifieke functionaliteiten van elektronische producten zoals het DuoFresh-geurextractiesysteem.

Makkelijk te reinigendankzij extra functies

Afneembare toiletzitting voor eenvoudig schoonmaken van het Acanto-wc

Een wc schoonmaken was nog nooit zo makkelijk. Dankzij de keramische wc-potten zonder spoelrand, gemakkelijk afneembare wc-zittingen en de ongelooflijk soepele KeraTect®-afwerking.

Uw wc is in een mum van tijd weer helemaal blinkend schoon.

Bedieningsplaten in verschillende designsDe perfecte stijl die binnen elke esthetiek past

Assortiment van oppervlakken verkrijgbaar voor de Geberit Sigma70 bedieningsplaat

Ervaar de volledige variëteit van onze bedieningsplaten. Kies uit een breed assortiment designs, materialen en kleuren om de perfecte bedieningsplaat te vinden die past bij uw badkamer en stijl.

Uw badkamer wordt in een handomdraai omgetoverd tot uw eigen stijlvolle oase.

Ontdek onze bedieningsplaat showroom

40 procent snellere installatie van het wc- systeem

WCsysteem door sanitaire installateur gemonteerd met Geberit Sigma-inbouwreservoir en Geberit Acanto wc

Onze innovatieve installatietechnieken en makkelijk onderhoud betekenen dat de hele installatie 40 procent sneller is dan bij traditionele reservoirs en keramische wc-potten.

En hoe is dit mogelijk?

  • Vooral dankzij montage nagenoeg zonder gereedschap.
  • Dankzij eenvoudige EFF3-bevestiging (Easy Fast Fixing)
  • Dankzij slimme installatieapparaten

Ontdek Geberit Duofix

Veelgestelde vragen over het Geberit wc-systeem

Waar kan ik het Geberit wc-systeem kopen?

Laat onze experten u adviseren over de verschillende opties voor wc-systemen en met u de relevante producten doornemen. Onze partners helpen u graag.

Zoek een gespecialiseerde groothandel

Ontdek soortgelijke producten