Slimme functiesvoor uw doucheruimte

Meer hygiëne en netheid

De doucheoplossingen van Geberit combineren uitstekend design, functie en hygiëne. De oppervlakken van de douchebakken hebben reinigingsvriendelijke materialen. Alle gebieden waar reiniging van cruciaal belang is, zijn zo ontworpen dat ze geen randen hebben waar vuil zich kan ophopen. Geberit biedt ook een betrouwbare hygiënische afvoeroplossing voor alle doucheoplossingen: Een kam-inzetstuk dat haar en vuil opvangt, bevindt zich in de afvoer en beschermt het waterslot tegen verstopping. De geïntegreerde kam kan gemakkelijk worden verwijderd en maakt schoonmaken eenvoudiger.

Drempelloze badkameruitvoering

Ontdek zelf hoe goed een drempelloze en aan de leeftijd aangepaste douche ruimte eruit kan zien. Douchevloeren van Geberit hebben een antislip-oppervlak voor goede stabiliteit. De douches kunnen zelfs tot aan de vloer worden geïnstalleerd, zodat de vloer naadloos doorloopt.

Geberit biedt een extra drempelloze optie met de muurafvoer door de afvoer van de vloer naar de muur te verplaatsen, zit deze niet meer in de weg en kan de douche gelijkmatig worden betegeld.