Douche-wc's en hun innovatieve design

Wat hebben douche-wc's en design met elkaar gemeen? Niet veel, denkt u? Wij zullen het tegendeel bewijzen. Want als u denkt dat een douche-wc iets lomps en lelijks is, dan kunt u onmogelijk de moderne, aantrekkelijke douche-wc's hebben gezien.

Een toilet in verandering

De eerste douche-wc werd eind jaren vijftig uitgevonden door Hans Maurer uit Zwitserland. Zijn “Closomat“ moest een revolutie ontketenen in de hygiëne in Zwitserse badkamers, en van een zachte reiniging met water een gewoonte maken. De nadruk lag op de techniek en de functionaliteit. Maar de oorspronkelijke modellen waren groot en vormloos om naar te kijken.

Vandaag zijn de volumineuze vormen en de zichtbare technische aansluitingen verleden tijd. De douche-wc is een modern object van welzijn geworden en heeft zijn weg gevonden naar designbadkamers over de hele wereld. Voor elke behoefte en woonsituatie is er een passend wc-model: als complete wc-oplossing, wandhangend of staand, of alleen als flexibele wc-uitbreidingsoplossing.

Technologie en design gecombineerd

De Geberit AquaClean Sela is puristisch en elegant

Wat ze allemaal gemeenschappelijk hebben, is het duurzame productconcept en het tijdloze design. De huidige douche-wc's overtuigen door hun elegante uiterlijk. U kunt nog steeds genieten van de technologie, maar deze is niet langer zichtbaar. De aansluitingen voor water en elektriciteit zijn geïntegreerd, zodat de douche-wc niets van zijn schoonheid verliest.

Er zijn nog een aantal innovatieve functies. Bovendien is het mogelijk om de Geberit AquaClean naar persoonlijke voorkeur in te stellen: daartoe behoren de TurboFlush spoeltechniek, de verwarmde wc-zitting, de oriëntatieverlichting, de warmeluchtföhn en de geurextractie. Reinigen met water is praktisch en volledig automatisch met de afstandsbediening of via de Home app.

De douche-wc belooft niet alleen meer netheid, maar ook een uniek comfort en gebruiksgemak. Het is gemakkelijk te reinigen ondanks de geïntegreerde technologie. Bovendien straalt het zeker niet de indruk uit een medisch hulpmiddel te zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat douche-wc's vanwege hun eenvoudige, elegante ontwerp nu ook in Europa steeds meer populariteit genieten.

Drie elegante Geberit douche-wc's

De Geberit AquaClean Mera past dankzij zijn design harmonieus in elke badkamer

Mera Comfort: De AquaClean Mera Comfort heeft een slanke, elegante uitstraling. Zoals bij alle Geberit AquaClean modellen is de technologie onzichtbaar, maar wel voelbaar. Het omvat een oriëntatieverlichting die inschakelt wanneer u de badkamer binnenkomt en de stille TurboFlush spoeltechniek. De douche-wc is aan de achterzijde en onderzijde glanzend verchroomd. Dit weerspiegelt de badkamerwereld waarin de Mera wordt geïnstalleerd, zodat de douche-wc harmonieus in zijn omgeving kan opgaan.

Sela: De AquaClean Sela valt op door zijn puristische elegantie en hoogwaardige materialen. Net als de Mera Comfort en Classic is hij verkrijgbaar in alpine wit en glanzend verchroomd. Dit AquaClean model biedt uiterst eenvoudige functies die intuïtief te bedienen zijn en is perfect voor vrijwel elke badkamer, zonder dat hij echt zal opvallen als douche-wc.

Tuma Comfort: Dankzij de strakke lijnen past de AquaClean Tuma Comfort in vrijwel elk badkamerconcept. Het wc-model is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. In combinatie met het AquaClean designpaneel of de Geberit Monolith is het niet alleen optisch, maar ook technisch een ideale oplossing voor huurwoningen, omdat het keramische toestel bij een eventuele verhuizing eenvoudig kan worden verwijderd en ergens anders kan worden geïnstalleerd.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Badkamerproducten met een functioneel design