Tijdloze badkamer in witWat u moet weten

Geberit ONE badkamer met witte, sanitaire keramiek en badkamermeubilair (© Geberit)

De kleur wit is niet meer weg te denken uit de badkamer. Hoewel er tegenwoordig een groot assortiment aan gekleurd badkamermeubilair en badkamerkeramiek is, is er nog steeds veel plaats voor de klassieke look. Bekijk de ideeën en tips hier.

De conclusie van de deskundige

“Het ontwerpen van een ton sur ton badkamer waarin alle artikelen hetzelfde wit hebben, is moeilijk“, zegt kleur- en materiaalexpert Martin Rohrer van Geberit. Hij adviseert: “De beste keuze is om uw sanitaire keramiek van één fabrikant of van één en dezelfde badkamerserie te kopen – zo voorkomt u dat bijvoorbeeld de wastafel en de wc verschillende kleuren hebben – en te spelen met contrasten. Combineer houten badkamermeubilair of verschillend gekleurde meubilair met wit sanitaire keramiek. Maar wie zoveel mogelijk in klassiek wit wil ontwerpen, kan werken met kleurrijke toebehoren zoals badkamertextiel om de badkamer meer kleur te geven.“ Dit betekent dat u flexibel blijft wanneer u geconfronteerd wordt met nieuwe trends of veranderingen in stijl.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Badkamerproducten met een functioneel design