Doordachte badkamerrenovatie

Badkamerrenovaties kunnen een kostbare aangelegenheid zijn, dus plan ze zorgvuldig met producten die lang meegaan. Uiteindelijk zult u op de lange duur zeker meer plezier beleven aan uw badkamer.

Overvolle badkamer vóór renovatie met vloerstaande wc en zichtbaar spoelreservoir
Wandhangende wc voor een harmonieuze inrichting van de badkamer

In ons voorbeeld werd een oude, rommelige badkamer omgetoverd tot een opgeruimde, stijlvolle ruimte.

Ruimte is luxe

Alleen al door de nieuwe wandhangende wc en wastafel met bijpassende onderkast ziet de badkamer er veel opgeruimder en properder uit. Dit is deels te danken aan het feit dat er vrije ruimte is gecreëerd onder de wc en bij de wastafel, waardoor de badkamer optisch groter lijkt.

Properheid betekent behaaglijkheid

Bij een goed ontworpen badkamer gaat het niet alleen om vormen en kleuren; hygiëne en reinheid spelen ook een belangrijke rol. Als u hoeken en randen vermijdt, zoals in het voorbeeld van de wandhangende wc, vermindert u vuile plekken die anders een moeizame reiniging zouden vereisen. Als u minder tijd kwijt bent aan schoonmaken, haalt u meer uit uw badkamer.

Coherent design

Als u een nieuwe bank koopt, let u er ook op dat die qua stijl bij de rest van het huis past. Ook voor de wc, de wastafel en het meubilair in de badkamer is een coherente look aan de orde van de dag. Uiteindelijk is het ontwerp de kers op de taart om de sfeer perfect te maken, nadat bij de inrichting rekening is gehouden met andere behoeften zoals hygiëne, comfort of gebruiksgemak.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Badkamerproducten met een functioneel design