MEER RUIMTEIN DE BADKAMER

Slimme functies en producten die ruimte creëren: voor wie geen compromissen wil sluiten wanneer het aankomt op functionaliteit of opbergruimte.

Maar wie kan zeggen dat hij in huis over voldoende ruimte beschikt, laat staan in de badkamer? Bij de meeste mensen is de badkamer niet meteen de grootste ruimte in huis. Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer wordt de lat doorgaans hoog gelegd, en terecht! Maar de realiteit is vaak enigszins anders. De meeste mensen zijn op zoek naar ruimtebesparende oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar er ook goed uitzien, vooral voor het toilet. Om die reden ontwikkelen wij producten die maximaal van de beschikbare ruimte gebruikmaken om meer opbergruimte te creëren.

Betere badkamer, beter leven

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

NUTTIGE INFORMATIE EN SLIMME FUNCTIES VOOR MEER RUIMTE

Welke badkamer is de juiste voor u?

Maar, wat heb je precies nodig? Is ruimte, netheid of het ontwerp belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of heeft u liever dat extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douche-wc te bieden heeft? Of heeft u liever een universeel design? Wat uw behoeften ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Hogere standaard voor netheid in de badkamer
Meer functioneel design in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Meer toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer

Geberit BadkamermagazineOMDAT HET JOUW BADKAMER IS

Geberit Badkamermagazine

Ontdek alle Geberit badkamerseries en vele andere ideeën en inspiraties in het badkamermagazine. Grote fotospreads wekken uw eetlust op voor creatieve badkamerinrichtingen en productoverzichten dienen als praktische planningshulp tot in detail.