3D-badkamerplannerPlan uw droombadkamer in een paar stappen

Ontwerp uw nieuwe badkamer gratis

Plan uw badkamer met de 3D-badkamerplanner

  • Begin met een plattegrond of een lege kamer
  • Ontwerp de badkamerinrichting gewoon zoals u ze wilt
  • Download de productlijst als PDF
  • Maak uw badkamerplanning tot een realiteit

Hoe helpt de online badkamerplanner mij bij het ontwerpen van mijn badkamer?

Man staat in een badkamer met de Geberit ONE badkamerserie

Plant u een volledig nieuwe badkamer vanaf nul of gaat u uw bestaande badkamer renoveren ? De gratis 3D-badkamerplanner is ontworpen om u te ondersteunen bij uw project. Begin met de juiste plattegrond en richt de ruimte in op basis van uw ruimte.

Als het gaat om het toevoegen van meubels, laat uw ideeën stromen en selecteer producten uit verschillende badkamerseries van Geberit. U kunt dan uw droombadkamerontwerp met uw favoriete badkameraccessoires afwerken. Als u klaar bent met het plannen van uw badkamer, kunt u het ontwerp inclusief alle geselecteerde items bekijken in PDF formaat. Een badkamer ontwerpen is zeer eenvoudig met Geberit.

Hoe u profiteert: De Geberit 3D-badkamerplanner kan het allemaal

Eenvoudig te gebruiken
Flexibel configureerbare plattegronden
Mogelijkheid om plannen in PDF-formaat te downloaden
Gratis
Plan uw droombadkamer met onze online planner

Er gaat niets boven een mooi ontworpen badkamer - vooral als u hem zelf hebt ontworpen. Met onze gratis online badkamerplanner kan het niet makkelijker: Het geeft u de kans om uw ideeën voor de badkamer uit te proberen voordat u ze tot leven brengt. De 3D-badkamerplanner leidt u in uw eigen tempo door de afzonderlijke stappen.

Als u klaar bent met ontwerpen, hebt u een solide basis voor het adviesgesprek met uw installateur of badkamerspecialist. Zij kunnen uw droombadkamer helpen realiseren.

Hoe ontwerpt u uw nieuwe badkamer in vijf stappen?

Als u al concrete ideeën heeft voor uw nieuwe badkamer en deze op papier wilt zetten, is de 3D-badkamerplanner de perfecte manier om uw ontwerpideeën uit te proberen en verder te ontwikkelen. Met de badkamerplanner is het eenvoudig om uw droombadkamer te creëren. De software begeleidt u stap voor stap door het proces - van de plattegrond tot de uiteindelijke lijst met badkamerproducten.

Stap 1

Start de 3D-badkamerplanner
Start de 3D-badkamerplanner van Geberit

Open de software met een simpele klik en ontdek hoe eenvoudig en gemakkelijk het is om uw project te maken.

U hebt geen speciale kennis nodig om uw nieuwe badkamer te plannen.

Waar kan ik inspiratie opdoen voor mijn badkamerontwerp?

'sochtends of 's nachts, de Geberit ComfortLight spiegel biedt altijd de perfecte lichtomstandigheden.

U kunt creatieve ideeën krijgen voor uw badkamer op verschillende plaatsen, waaronder bij onze tips & tricks en de 3D-badkamerplanner zelf. Afhankelijk van uw gekozen badkamerserie bieden we een uitgebreide selectie van verschillende wastafels. Bijvoorbeeld dubbele wastafels met of zonder kast, meubelwastafels en opzetwastafels. Wat de badkamermeubels betreft, de online badkamerplanner biedt hoge kasten, zijkasten, wandkasten en nog veel meer. Afhankelijk van het model zijn de corpus en het oppervlak verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren.

Als laatste voegt u badkameraccessoires zoals handdoekrekken en zeepdispensers aan uw plan toe.

Naast de badkamerproducten kunt u ook de wanden en vloeren individueel configureren zodat u uw toekomstige badkamer nog realistischer kunt visualiseren en ontwerpen tijdens de ontwerpfase. Uw creativiteit kent vrijwel geen grenzen.

Waar moet ik rekening mee houden bij het plannen van een badkamer?

In een gemiddeld leven spenderen we ongeveer 850 dagen in de badkamer wat neerkomt op meer dan 2 jaar van ons leven. Een goed ontwerp is cruciaal om ervoor te zorgen dat de badkamer een oase van ontspanning wordt en voldoet aan onze verwachtingen. Ontdek waar u rekening mee moet houden bij het plannen van uw droombadkamer.

Badkamerseries van Geberit

Geberit badkamermagazineGratis bij u thuis

Badkamertijdschrift
  • Zoek alle ideeën en inspiratie die u nodig hebt voor uw droombadkamer
  • Alle Geberit badkamerseries op een rij.
  • Uitgebreide foto's geven inspiratie voor creatieve badkameruitvoeringen
  • Productoverzichten dienen als een praktische planningshulp tot in het kleinste detail

Tips voor badkamerplanning