AquaClean Mera met automatische aanrakingsvrije wc-dekselfunctie

Wat is eendouche-wc?

Perfecte combinatieDe wc met douche functie

Een douche is een ongelooflijk verfrissende ervaring die een gevoel van totale reinheid biedt. Hetzelfde geldt voor een toiletbezoek: water is de meest effectieve manier om te reinigen na een toiletbezoek. Dit is waar een douche-wc van pas komt om deze behoeften perfect te combineren. Een toilet met een geïntegreerde douchestraal biedt een grondige en zachte schoonmaakervaring zonder toiletpapier.

Een douche-wc, vaak benoemd als een Japans toilet, garandeert perfecte persoonlijke hygiëne na elk toiletbezoek en is geschikt voor iedereen - ongeacht leeftijd, gezondheid of geslacht.

Eenvoudig en schoonZo werkt de douchefunctie

Stap 1

De douchearm start in de beschermde parkeerstand. Hij wordt automatisch gespoeld voor elk gebruik, zodat hij altijd perfect schoon is. Zodra u het douchen start, wordt de douchearm met één druk op de knop uitgeschoven.

Stap 2

Seconden later voelt u een aangename waterstraal die u reinigt na het toiletgebruik.

Stap 3

Zodra het douchen is voltooid, wordt de douche-arm automatisch gespoeld en teruggezet in de parkeerstand. Hierdoor voelt u zich de rest van de dag grondig schoon en uitzonderlijk fris.

Hogere norm van netheid

Eindelijk een schoon gevoel na elk toiletbezoek. De douchestraal reinigt de meest intieme delen van uw lichaam zacht en effectief.

Fris gevoel

Ervaar de deugddoende verwennerij van zalig warm water, een uitstekende douchestraal en een gevoel van voortreffelijke netheid.

Persoonlijke keuze

Uw badkamer, uw beslissing. Laat u inspireren door vormen, kleuren, materialen en individuele instellingen om uw wc-ervaring echt te verbeteren.

Extra comfort

Kies voor extra comfortfuncties en verander uw toilet in een oase van welzijn. Waarom probeert u onze wc-zittingverwarming niet voor een rustgevende ervaring het hele jaar door?

Ongeëvenaarde tevredenheidDouche-wc's fascineren de wereld

92 procent tevredenheid over Geberit AquaClean douche-wc
Klanttevredenheidsschaal voor Geberit AquaClean

Geberit zet zich al meer dan 45 jaar in om de wereld van douche-wc's vooruit te helpen. De tevredenheid van onze klanten bevestigt dat toiletten met een geïntegreerde douchestraal zeer goed aansluiten bij de hedendaagse voorkeuren en worden met enthousiasme ontvangen. Sterker nog, meer dan 80% van de Geberit klanten zijn zeer tevreden en zouden de douche-wc's aan anderen willen aanbevelen. (2019, Geberit klantenonderzoek, 700 reacties)