Geberit AquaClean Alba-toiletsysteem

Waarom voorGeberit AquaClean kiezen?

We weten waar we het over hebben

Geberit AquaClean is de Europese marktleider als het gaat om douche-wc's. Met zijn uitstekende kwaliteit en innovatieve technologie past de AquaClean constant de standaard in de badkamer aan. Geberit inspireert klanten wereldwijd vanuit het Zwitserse hoofdkantoor in Jona.

GEBERIT AQUACLEAN ZET DE TOON

Als u voor AquaClean kiest, kiest u voor het volledige pakket. Profiteer van bewezen ervaring in de douche-wc-sector waar ontwerp en functie in perfecte harmonie samenkomen. U kunt ook rekenen op onze langetermijn garanties, betrouwbare service en een duurzame productstrategie.

Duurzaam goed4 redenen om voor Geberit AquaClean te kiezen

Veiligheidvoor uw drinkwater

Geberit AquaClean douche-wc's voldoen aan alle relevante Europese regelgeving, inclusief de EN 1717-drinkwaternorm.

Geberit voldoet aan deze norm met een geïntegreerde wateraansluiting met terugstroombescherming, zodat de douche-wc's nooit onzuiverheden in het drinkwaternet kunnen filteren.

Geberitneemt verantwoordelijkheid

Bij Geberit nemen we maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. We houden ons aan deze belofte door een doordachte milieustrategie te ontwikkelen, duurzame producten te maken die water besparen gedurende hun hele levenscyclus en onze belofte aan de samenleving na te komen.

Deze consistente focus op duurzaamheid werpt zijn vruchten af - lees meer over Geberit's bijdrage aan een duurzame sanitaire industrie.

Lees meer over onze duurzaamheidsstrategie