Compromislozekwaliteit

Het toonbeeld van Zwitserse precisie

Geberit's lange geschiedenis van baanbrekende innovaties heeft de toiletsysteem-industrie zoals we die nu kennen gedefinieerd. Het bedrijf lanceerde zijn eerste toiletsysteem met geavanceerde functies in 1978. In 2013 werd een monumentale doorbraak bereikt met de introductie van de AquaClean Sela, waarbij de toiletsysteem-technologie voor het eerst volledig in de keramiek werd geïntegreerd. Na de overname van de keramiekgroep Sanitec in 2015 breidde Geberit zijn mogelijkheden uit om complete toiletsystemen te ontwikkelen en te produceren - inclusief de keramische onderdelen. Het bedrijf heeft zijn assemblagelijnen op het hoofdkantoor in Rapperswil-Jona, Zwitserland, geleidelijk opgeschaald sinds het in de jaren 1970 voor het eerst toiletsystemen begon te produceren. Alle Geberit toiletsystemen zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Bekijk de video voor een inzicht in de productie van AquaClean Mera.

Met een passie voor perfectie

Geberit toiletsystemen zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en een gepassioneerde toewijding aan productontwikkeling. Opmerkelijke innovaties zijn onder andere de unieke WhirlSpray-douchetechnologie en de efficiënte, stromings-geoptimaliseerde TurboFlush- technologie

WhirlSpray-douchetechnologie

De kroon op elk toiletsysteem is de douchestraal. Dit is waar Geberit's unieke en gepatenteerde WhirlSpray-douchetechnologie de douche-ervaring naar een hoger niveau tilt. De zachte straal biedt grondige reiniging juist waar het nodig is terwijl ze bijzonder vriendelijk is voor uw huid. Dit wordt bereikt door het dynamisch inbrengen van lucht, waardoor een pulserende massagesensatie ontstaat.

TurboFlush-technologie

Doorspoelen is een cruciaal aspect van elk wc, daarom zijn alle nieuwere Geberit toiletsystemen uitgerust met TurboFlush-technologie. Het 'aha'-moment komt wanneer u het wc-deksel opent en de innovatieve interne geometrie ziet, die zowel asymmetrisch als volledig randloos is. Dit ontwerp maakt het mogelijk om krachtig, stil en efficiënt te spoelen: Het maakt schoonmaken ook gemakkelijker en stelt u in staat om water te besparen met elke spoelbeurt.

De mensenachter de innovaties

ARMIN GIERER, PRODUCTLIJNMANAGER GEBERIT AQUACLEAN

Met passie toiletsystemen ontwikkelen.

Rolf Weiss, ontwikkelingsingenieur stromingstechniek

WhirlSpray-douchetechnologie ontwikkeling:

Simon Bachmann, ingenieur mechanische productontwikkeling

Van de tekentafel tot de complexe technologie in het eindproduct.