Ervaar echt designmet Geberit AquaClean

Zo mooi, zo duurzaam, zo voordelig.

Geberit douche-wc's staan synoniem voor hoogwaardige productmaterialen, zachte lijnen en vloeiende overgangen. De esthetische en technische genialiteit van deze meesterwerken is het werk van ontwerper Christoph Behling. “Toen Geberit me vroeg om de 'beste wc ter wereld' te ontwerpen, was ik dolblij“, herinnert de gerenommeerde industrieel ontwerper uit Londen zich.

Volgens Behlings filosofie moet een designproduct perfect zijn. Lees meer over zijn weg naar perfectie.

Mera zijaanzicht
Mera vooraanzicht
Mera voorspoelen en naspoelen

Christoph Behling, ontwerper van luxehorloges, zonneboten en Geberit producten, deelt met Geberit een passie voor tijdloze perfectie, kwaliteit en duurzaamheid.

Geberit producten zijn meer dan alleen trends. Ze staan voor duurzame betrouwbaarheid. In een wereld waar producten snel uit de mode raken, omarmt Geberit tijdloze esthetiek en kwaliteit - een filosofie die de ontwerper zelf deelt: “Het zou een misdaad zijn om wc's te ontwerpen die na vijf jaar uit de mode raken en dan van de muur gerukt moeten worden omdat mensen ze niet meer mooi vinden,“ vindt hij. Het is deze mentaliteit die resulteert in producten die zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

De badkamerrevolutie

De toekomst van de badkamer is hier - en wij helpen die vorm te geven.Behling is ervan overtuigd dat “De badkamer de ruimte in huis is die in de komende paar jaar het sterkst zal veranderen“. Dit is precies waarom Geberit rekent op technische innovaties en ontwerpexpertise om van de badkamer een oase van moderniteit en welzijn te maken. Deze holistische benadering laat zien hoe producten zoals Geberit AquaClean douche-wc's een revolutie teweegbrengen op het gebied van hygiëne, gemak en de badkamersfeer als geheel. ​

De vooruitziende ideeën van Christoph Behling

Over Christoph BehlingDe ontwerper bij uitstek

Christoph Behling interview

Christoph Behling werd geboren in Genève, Zwitserland, en groeide op in Duitsland. Hij omarmde zijn passie al vroeg door middel van onderzoeken in industrieel ontwerp aan de prestigieuze Academie voor Schone Kunsten in Stuttgart. Tijdens zijn verblijf in Stuttgart begon hij met de ontwikkeling van zonneboten en vestigde hij zijn identiteit als een maker van duurzame producten.

In 2004 richtte hij de Christoph Behling Design Studio en SolarLab Research & Design in Londen op. Datzelfde jaar begon hij te werken als hoofdontwerper voor de Zwitserse luxe horlogemaker TAG Heuer.

Hij ontwerpt sinds 2006 ook producten voor Geberit. Vandaag de dag geniet Behling een internationale reputatie als een van de meest gerespecteerde industrieel ontwerpers van Europa en heeft hij talrijke prijzen ontvangen voor zijn werk.

Tijd om inspiratie op te doenPrachtige badkamers met eeh AquaClean douche-wc