Snel en gemakkelijkte installeren

Installateurs kunnen de douche-wc's van Geberit doorgaans in ongeveer een tot twee uur installeren. Afhankelijk van uw badkamer of wc kunnen kleine aanpassingen nodig zijn voor de water- en stroomvoorzieningen.

Lees meer over welke oplossing het beste past bij welke situatie.

Beide aansluitingen voor stroom- en watervoorziening zijn vereist om een douche-wc te installeren. Er is ook een wateraansluiting nodig voor een traditioneel toilet wat betekent dat u er al een zou moeten hebben. Elektrische aansluitingen worden meestal standaard achter de muur geïnstalleerd in moderne badkamers en wc's. Als alternatief kan stroom worden geleverd via conventionele stopcontacten in de badkamer.

Als geen van deze opties beschikbaar is, kunt u de installatie nog steeds uitvoeren met een externe watervoorziening of een stopcontact in de buurt van het toilet.

Vraag uw sanitairspecialist vrijblijvend voor meer informatie op basis van uw project.

Nieuwbouw of volledige renovatieMaximaliseer het potentieel

Het Geberitassortiment biedt een breed scala aan opties voor uw nieuwbouw- of renovatieproject - van de elegante complete wc met talrijke comfortfuncties tot het aantrekkelijke basismodel.

Op voorwaarde dat de nodige stroom- en wateraansluitingen al beschikbaar zijn, kunt u uw beslissing volledig baseren op uw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Geschikt voor aanpassing achterafVeel verschillende opties

Meer ontdekkenDe oplossingen van dichtbij

Voorbeelden van klantenInspiratie voor u

Badkamer met verschillende Geberit-producten na renovatie
Badkamer voor de renovatie
Badkamer met Geberit AquaClean- toiletsysteem na renovatie
Badkamer voor renovatie met rode tegels
Badkamer na renovatie met diverse Geberit-producten
Badkamer voor de renovatie

Of u nu aan het verbouwen bent of enkel de keramische wc-pot wil vervangen, een AquaClean douche-wc past in elke badkameromgeving en is in een mum van tijd geïnstalleerd.