Betere badkamer, beter levenWat is belangrijk voor U in de badkamer?

Geberit heeft als doel om met innovatieve sanitaire producten de levenskwaliteit van mensen op lange termijn te verbeteren. Om de specifieke behoeften van onze eindgebruikers te achterhalen, hebben wij in Europa een onderzoek uitgevoerd. Hier identificeerden we zes hoofdvereisten - reinigingsgemak, gebruiksgemak, comfort, ruimte, design en toegankelijkheid. Geberit ontwikkelt en levert producten en oplossingen die aan deze eisen voldoen. Wat zoekt u vooral in de badkamer?

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Vind een badkamer showroom bij u in de buurtWij geven u graag advies ter plaatse

Klanten in de showroom

Een bezoek aan een van onze showrooms is de perfecte manier om de Geberit badkamerseries te ervaren, deskundig advies te krijgen van onze specialisten en de voordelen van Geberit producten van dichtbij te zien. “Design Meets Function“ - de naam zegt het al. Bekijk onze producten zelf en overtuig uzelf van het inspirerende design en de slimme functies. Met onze producten wordt elk bezoek aan de badkamer iets heel bijzonders.

Wij zien er nauwlettend op toe dat de eisen van onze klanten worden gerealiseerd. Ongeacht of netheid, gebruiksvriendelijkheid, comfort, optimalisering van de ruimte, design of toegankelijkheid belangrijk voor u is, wij hebben de juiste producten bij de hand.

Vind uw dichtstbijzijnde showroom

Geberit BadkamermagazineOMDAT HET JOUW BADKAMER IS

Geberit Badkamermagazine

Ontdek alle Geberit badkamerseries en vele andere ideeën en inspiraties in het badkamermagazine. Grote fotospreads wekken uw eetlust op voor creatieve badkamerinrichtingen en productoverzichten dienen als praktische planningshulp tot in detail.