Eenvoudig onderhoud voor sanitaire installaties

Uitstekende kwaliteit van sanitaire producten

Duurzaamheidstests zorgen voor uitstekende kwaliteit

Onze nauwgezette aandacht voor detail, uitzonderlijke productkwaliteit en betrouwbare beschikbaarheid van systeemcomponenten zorgen voor een consistente, betrouwbare en naadloze werking waar u altijd op kunt rekenen.

We voeren ook uitgebreid testen uit zodat we met een gerust hart langetermijn garanties op onze sanitaire producten kunnen bieden. Dit omvat strenge uithoudings- en stresstests in ons eigen sanitair laboratorium om er zeker van te zijn dat ze absoluut voldoen aan de internationale regelgeving en aan onze eigen compromisloze normen.

Onze interne laboratorium voor gebouwtechnologie en akoestiek is waar we praktische tests ontwikkelen en metingen doen met betrekking tot statica en bouwkundige akoestiek. Het hele gebouw is akoestisch geïsoleerd van de omgeving en de grootte en veelzijdigheid maken het tot een unieke aanwinst voor de sanitairbranche.

Service en partnerschap voor sanitaire installaties

Geberit als betrouwbare partner voor onze klanten

We weten dat een betrouwbaar partnerschap essentieel is voor het succes van onze klanten. Daarom bieden we uitgebreide ondersteuning die alles omvat van planning, logistiek en installatie tot onderhoud.

We staan ook altijd voor u klaar om u te voorzien van snelle, deskundige service wanneer u het nodig hebt.

Eenvoudig onderhoud voor inbouwreservoirs en urinoirspoelbedieningen

Identificeer inbouwreservoirs met de Geberit Pro-app en bestel de juiste reserveonderdelen in een handomdraai.

De reserveonderdelen voor onze inbouwreservoirs zijn beschikbaar voor maximaal 50 jaar, dit betekent dat het niet eenvoudiger kan zijn om oudere producten te onderhouden en te upgraden.

We zijn altijd blij om u te helpen om de juiste reserveonderdelen te zoeken voor inbouwreservoirs, urinoirspoelbedieningen en de productidentificatie in de Geberit Pro-app. Deze app stelt u in staat om precies te bepalen welk inbouwreservoir in de muur is geïnstalleerd. Dit handige hulpmiddel herkent alle Geberit-inbouwreservoirs vanaf 1964 en alle urinoirspoelbedieningen vanaf 1983. Eenmaal geïdentificeerd, kunnen alle reserveonderdelen of ombouwsets voor het inbouwreservoir direct worden besteld in de Geberit Pro-app. De scanner voor QR-codes en barcodes maakt rechtstreeks een link naar meer productinformatie zoals installatiehandleidingen, overzichten van reserveonderdelen en productbeschrijvingen.

Onderhoud op afstand via Geberit Connect

Onderhoud op afstand via Geberit Connect
Onderhoud op afstand via Geberit Connect

Naast de inbedrijfstelling vergemakkelijkt de Geberit Control app ook de bediening en onderhoud van wc-spoelers, urinoirspoelbedieningen, wastafelkranen en hygiënespoelunits.

De Geberit Controlapp biedt de volgende voordelen :

  • Eenvoudige uitlezing van logboeken over spoelen en gebeurtenissen van de eindapparaten: Spoel- en gebeurtenislogboeken kunnen gemakkelijk worden uitgelezen voor elk eindapparaat met een smartphone. Deze kunnen worden geëxporteerd voor eenvoudige analyse of voor documentatiedoeleinden.
  • Snelle probleemoplossing: De status van elk aangesloten eindapparaat wordt weergegeven in de Geberit Control app. In het geval van een storing worden de details weergegeven samen met een bijbehorende beschrijving van het mogelijke probleem.

Het is zelfs mogelijk om de groepering van alle apparaten die in een sanitaire ruimte zijn geïnstalleerd, zoals de urinoir- en toiletspoelbedieningen en wastafelkranen, naar wens te configureren. Zo kunt u zowel tijd als moeite besparen.

Eenvoudig onderhoud van het Geberit Pluvia hemelwaterafvoersysteem

Geberit Pluvia

Zelfs bij vast geïnstalleerde systemen zoals gebouw- en dakafwatering houdt Geberit al in de ontwikkelingsfase rekening met onderhoudsaspecten. Onze aanpak is altijd gebaseerd op het principe dat eenvoud de sleutel is,

en een goed voorbeeld hiervan is ons zeer efficiënte sifon dakafvoersysteem,, Geberit Pluvia. De klemflensverbinding maakt Pluvia bijzonder reinigingsvriendelijk en vergt gering onderhoud.

Ontdek soortgelijke inhoud