Sanitaire installatiesEenvoudige en betrouwbare planning

Succesvolle bouwprojecten beginnen met een goede planning

Planners diep in discussie rond een tafel met BIM-symbool

Een zorgvuldige, veilige en duurzame aanpak is belangrijk bij het plannen van een bouwproject. De planningsfase bepaalt welke systemen en materialen worden gebruikt en hoeveel nuttige leefruimte er overblijft. Goede planning voldoet op de best mogelijke manier aan de volgende criteria:

 • Zoveel mogelijk leefruimte voor de bewoners
 • Effectieve brandbeveiligingsoplossingen
 • Goede geluidsisolatie
 • Efficiënte en veilige water- en stroomvoorziening
 • Minimaal materiaalverbruik
 • Gebruik van materialen met een lange levensduur
 • Eenvoudige installatie, ingebruikname en onderhoud

De watervoorziening en -afvoer spelen een centrale rol in al deze aspecten. Daarom biedt Geberit uitgebreide adviesservices en digitale tools om gespecialiseerde planners te ondersteunen bij hun werk. Nu kan elk gebouw worden omgetoverd tot het perfecte thuis.

Gebouwen gebouwd met gegevensOnze planningssoftware en gegevensoplossingen

De opkomst van digitalisering verandert de bouwindustrie zoals we die kennen voortdurend. Met de juiste gegevens is mogelijk om toekomstige gebouwen in kaart te brengen, samen met hun functionaliteit en potentiële probleemgebieden, nog voordat de bouw begint. Dit is de ideale manier om potentieel onomkeerbare constructiefouten te voorkomen.

Geen enkel ander bedrijf in de sector investeert zo continu en uitgebreid in omvang en kwaliteit van de gegevens als Geberit. Dit is geheel in lijn met onze belofte van Know-How Installed. Geberit's software en gegevensoplossingen voor sanitairtechnici omvatten de volgende hulpmiddelen:

Planner voor een scherm

Bestekteksten

Efficiënte planning vereist dat de benodigde bestekteksten en productinformatie snel en gemakkelijk toegankelijk zijn. Geberit biedt correct geformuleerde bestekteksten en uitgebreide gegevenspakketten om gratis te downloaden.

BIM plug-in symbool

BIM / Autodesk Revit®

BIM is de toekomst van de bouw die vandaag al beschikbaar is. Dit betekent dat gebouwen digitaal geconstrueerd en getest kunnen worden compleet met al hun details en functionaliteiten. Alle Geberit-producten en systeemoplossingen zijn samen met geselecteerde calculatiemodules verkrijgbaar in een Autodesk Revit plug-in die voortdurend wordt bijgewerkt.

Ontdek BIM

Computerscherm met Geberit ProPlanner

Geberit ProPlanner

De Geberit ProPlanner bevat alles wat sanitairtechnici nodig hebben om Geberit-producten te integreren in hun bouwplanningsprocessen, simpel, betrouwbaar en met de zekerheid van actuele informatie. Deze onmisbare software voor gratis download bevat de volgende modules:

 • Installatiesystemen
 • Schematische planning
 • Gedetailleerde planning in 3D
 • Dakafvoer
 • Prefabricage van afvalwater

Ontdek Geberit ProPlanner

Screenshot van een Pluvia-calculatie-aanvraag

Geberit Pluvia calculatie-aanvraag

Voor het plannen van een dakafvoersysteem zijn vaak ingewikkelde berekeningen nodig - vooral bij grotere gebouwen met platte daken. Dit is waar ons team van experts om de hoek komt kijken met behulp van ons eigen softwareprogramma. U kan altijd contact op te nemen met ons team van experts via onderstaand e-mailadres:

projects.be@geberit.com

Meer praktische planningshulpmiddelen

We werken met een aantal extra hulpmiddelen om te onderstrepen dat we een betrouwbare, eerlijke en ervaren partner voor onze klanten willen zijn:

Geberit leidingenselectietool

Leidingenselectie

Of uw vraag nu betrekking heeft op brandstofgassen, oliën, koelleidingen of uw eigen specifieke project, met de Geberit leidingenselectie tool kunt u een geschikt en veilig leidingsysteem voor uw project in een mum van tijd uitwerken.

Start de leidingenselectie tool

Geberit GIS/Duofix-calculator van Geberit

GIS/Duofix calculator

Maak Geberit GIS- of Duofix-wanden in slechts enkele stappen, van het selecteren van het item tot het genereren van de materiaal- en snijlijst.

Start de Geberit GIS/Duofix-calculator

Vrouw lanceert de Geberit spoelplaat-showroom op haar laptop

Bedieningsplaat showroom

Alle uitvoeringen, kleuren en functies in één oogopslag. In de spoelplaat-showroom vindt u de perfecte WC-bedieningsplaten voor uw project.

Ga naar de showroom voor bedieningsplaten

Screenshot van de Geberit-3D-badkamerplanner

3D-badkamerplanningsgegevens voor uw project

Wij ondersteunen uw project met de allernieuwste hoogwaardige 3D-badkamerplanningsgegevens voor uw planningssoftware.

Plan uw badkamer nu in 3D

Uw persoonlijke verbinding in het digitale tijdperk

Een Geberit-specialist bespreekt een project met de klant

Geberit weet dat veel dingen - maar niet alles - kunnen worden opgelost met software en digitale hulpmiddelen. Daarom staan onze technische adviseurs altijd klaar om u deskundige ondersteuning te bieden, zodat u met een echt persoon kunt spreken over eventuele vragen of problemen. Geberit heeft specialisten in alle planningsgebieden We zijn altijd blij om te helpen.

Dat is waar Know-How Installed- over gaat.

Ontdek soortgelijke inhoud