Snelle en eenvoudige sanitaire installatie

Focus op sanitaire technologie

Sanitaire technologie en badkamers vormen al 150 jaar een kern van de expertise van Geberit. Van de uitvinding van het moderne inbouw spoelreservoir tot de introductie van voorzetwandsystemen en andere baanbrekende innovaties. Onze focus heeft altijd gelegen op het leveren van maximale voordelen voor badkamergebruikers en tegelijkertijd te zorgen voor het snelste, meest eenvoudige installatieproces voor installateurs - onze primaire klantengroep. Onze missie en motivatie is om het leven van installateurs en gebruikers elke dag een beetje beter te maken, en om bij te dragen aan meer comfort, betrouwbaarheid en een betere werkomgeving door onze voortdurende ontwikkeling.

Klantgerichte innovatie

Installatie met klemverbinding

Geberit's hoogwaardige innovatie is afgestemd op de drie belangrijkste behoeften van loodgieters en installateurs: betrouwbaarheid, hygiëne en gebruiksgemak.

Dankzij de klantgerichtheid en de nauwe partnerschap tussen Geberit en zijn installateurs wordt elke nieuwe ontwikkeling geïnitieerd met de klant in het achterhoofd. Dit betekent in wezen dat Geberit de uitdagingen en verwachtingen van professionals ziet als de drijvende kracht achter zijn innovaties.

Slimme technologie voor snelle en eenvoudige installatie

Snelle, tijdbesparende installatie wordt steeds belangrijker op de bouwplaats, hoewel dit nooit ten koste mag gaan van de kwaliteit van de afwerking.

Daarom vertrouwt Geberit op slimme technologie en nuttige montagemiddelen om elke keer een snelle en schone installatie te garanderen. Neem bijvoorbeeld het Geberit Acanto wc. Dankzij de innovatieve bevestigingstechnologie kan dit toilet betrouwbaar en moeiteloos worden gemonteerd, wat in combinatie met een Geberit inbouwreservoir tot 40% tijdwinst oplevert. Dit is inclusief de verborgen EFF3 bevestiging die de wc stevig tegen de muur houdt en de extra metalen huls zorgt voor nog meer gemak en veiligheid. De zitting wordt er daarna simpelweg opgeklikt.

Installatie zonder gereedschap

FlowFit - Persen van watertoevoerleidingen

Gereedschap is essentieel voor het dagelijkse installatiewerk, maar het betekent ook dat loodgieters bij elke klus meer gewicht en volume moeten dragen. De gezondheid van installeurs is een topprioriteit voor Geberit, daarom werken wij voortdurend aan productoplossingen die de behoefte aan gereedschap minimaliseren of elimineren tijdens de installatie. Dit is precies waarom de hoogwaardige bedieningsplaten van bijvoorbeeld het Sigma-systeem zonder gereedschap geïnstalleerd en vervangen kunnen worden. Bij het installeren van sanitaire modules vergemakkelijkt de MasterFix-kraanaansluiting de overgang naar het toevoersysteem met een gereedschapsloos wartelmoer die overmatig aandraaien voorkomt.

In gevallen waar gereedschap essentieel is, zoals bij het persen van toevoerleidingen, zorgt Geberit ervoor dat de noodzaak voor het wisselen van gereedschap zoveel mogelijk wordt beperkt. Dit is het geval bij FlowFit, waarvoor bijvoorbeeld maar twee persklemmen nodig zijn om alle afmetingen te bestrijken. De resulterende vermindering in gereedschap biedt een gewichtsbesparing van tot 20 kg Dat is goed nieuws voor sanitaire professionals als het gaat om hun rug en algemene gezondheid.

Veilige installatie met minimale foutgevoeligheid

Geberit FlowFit: geen gereedschap meer wisselen

Als de tijd dringt, sluipen er gemakkelijk fouten in. De ernstige gevolgen die dit kan hebben in de sanitaire sector behoeven geen verdere uitleg. Daarom is het des te belangrijker om te zorgen voor een snelle en gemakkelijke installatie en veiligheid en foutgevoeligheid.

Ons FlowFit systeem is slechts een voorbeeld van hoe we dit soort veiligheid bieden: de persindicator laat duidelijk zien waar er al geperst is, zodat mislukte persproces snel gedetecteerd kunnen worden.

Voormontage voor een perfecte pasvorm

Voorgemonteerde bevestigingsbeugel op de Acanto-wand-wc

Tijd is geld en beide zijn cruciaal voor het succes van een installateur. Daarom ondersteunt Geberit installateurs met een breed assortiment aan modules voor voormontage. Eerst en vooral kan Geberit aanspraak maken op de revolutie op het gebied van badkameruitvoering zoals we die kennen met het GIS-voorwandsysteem en de zelfdragende Duofix voorwandelementen. De inbouwelementen die in de voorwand verankerd zijn, maken de plaatsing van de wc en de badkamerwastafel namelijk veel sneller, gemakkelijker en veiliger dan ooit tevoren. Voorgemonteerde elementen zoals het montageframe voor het Setaplano douchevloer worden ook in de douche gebruikt voor een snelle en nauwkeurige installatie.

Snelle en eenvoudige installatievan Geberit producten

Ontdek soortgelijke inhoud