NieuwighedenSanitair & leidingsystemen

Nieuwe vooruitzichten TESTvoor heel de badkamer

We geven studiebureau's, architecten, loodgieters en andere professionals een exclusief overzicht van nieuwe Geberit producten in 2024. Lees verder om meer te weten te komen over aantrekkelijke nieuwe functies en toevoegingen aan onze productassortimenten voor en achter de muur.

Geberit Silent- Pro SuperTubeMinder leidingen - Meer opties

Open view of a multifamily house with Silent-Pro SuperTube installed

Omdat valleidingen met Geberit Silent-Pro SuperTube minder ruimte in beslag nemen in gebouwen met meerdere verdiepingen bieden ze sanitaire monteurs veel meer bewegingsruimte - vooral in gevallen waar de valleidingen erg smal zijn.

Het Geberit Silent-Pro SuperTube-systeem bestaat uit 3 hydraulisch geoptimaliseerde fittingen die samen zorgen voor betere prestaties, minder buizen, meer ruimte in het kanaal en meer flexibiliteit.

Aanvullende informatie over Geberit Silent-Pro SuperTube

Geberit FlowFit Universele koppelingenGeen verbindingsproblemen meer

Geberit FlowFit Universal connector

Bouwplaatsen stellen loodgieters vaak voor uitdagingen wanneer ze oude leidingen tegenkomen die moeten worden vervangen of aangesloten op leidingen met nieuwe technologie, zoals Geberit FlowFit. Het is de taak van de loodgieters om te zorgen voor lekvrije verbindingen terwijl de structurele integriteit van het gebouw behouden blijft. Dit is waar de Geberit universele aansluiting het probleem op de bouwplaats oplost, zodat loodgieters ervoor kunnen zorgen dat compatibiliteit en interoperabiliteit tussen het Geberit FlowFit-systeem en leidingen van andere fabrikanten gegarandeerd blijft.

Meer informatie over Geberit FlowFit