Referenties

Over de hele wereld worden Geberit producten en oplossingen gebruikt in allerlei soorten gebouwen. Op deze pagina vindt u een selectie van de meest interessante realisaties.

De Geberit nieuwsbrief “eView“ behandelt periodiek een actueel thema uit de bouwsector. Naast spectaculaire projectvoorbeelden biedt “eView“ interviews met architecten, bouwkundigen en ontwerpers en verdere achtergrondinformatie.

WatermanagementKerncompetentie van Geberit

Sommige dingen veranderen nooit: Geberit ontwikkelt al tientallen jaren innovatieve en efficiënte sanitaire producten die zelfs in de scheepsbouw of in gebouwen in het poollandschap worden gebruikt. Duik erin en kom meer te weten over deze architectonisch interessante objecten.

In nieuwe glorie

De renovatie van historische gebouwen vereist veel knowhow, gevoeligheid en creativiteit. Het doel is om de historische inhoud en het karakter van de gebouwen te behouden zonder aan kwaliteit en comfort in te boeten.

Hieronder vind je succesvolle voorbeelden van deze architecturale uitdaging. Deniz Alkan, een expert in de renovatie van historische gebouwen, zal ook inzicht geven in de kunst van het renoveren.

DUURZAAM BOUWEN

Meer dan een derde van de wereldwijde CO2-uitstoot wordt veroorzaakt door de bouwsector en het onderhoud van gebouwen. De impact op de vermindering van de milieuvervuiling is hier bijzonder groot. De roep om duurzame producten en oplossingen is dan ook luid. Maar wat betekent “duurzaam“? Hieronder vindt u de belangrijkste normen en referentievoorbeelden.

Gebouwd voor cultuur

Architectuur is kunst op zich. Kunst bouwen in dienst van culturele instanties vervult een dubbele missie. Het maakt ruimte voor andere kunsten en moet zelf als gebouw overtuigen. Spectaculaire voorbeelden van deze architecturale vrijzinnigheid zijn hier te vinden.

KLEIN IS FIJN

Klein appartement? Geen probleem! Zelfs op een paar vierkante meter kunt u comfortabel wonen zonder in te boeten aan kwaliteit en design.
De selectie van Geberit referenties over het thema “Klein maar fijn“ volgt een nieuwe trend: Microwoningen. Want kleine woonruimte en goed design sluiten elkaar niet uit. Integendeel.

Architecturale delicatessen met Geberit-ingrediënten

Geberit producten en oplossingen zijn wereldwijd te vinden in allerlei soorten gebouwen. Op deze pagina vindt u een selectie van de meest interessante projecten.

DakafwateringAan de top

Dit nummer van eView, de nieuwsbrief van Geberit over modern bouwen, biedt een vogelperspectief in de waarste zin van het woord: het gaat over de daken van interessante gebouwen over heel de wereld. De verscheidenheid aan dakconstructies kan nauwelijks groter zijn. En toch hebben alle objecten die hier aan bod komen iets gemeen: ze vragen een betrouwbaar en efficiënt dakafvoersysteem dat toch een maximale ontwerpvrijheid laat aan de architectuur. Het plaatsbesparende Pluvia afvoersysteem van Geberit dat op basis van onderdruk werkt, biedt hiervoor een ideale oplossing.