Weinig ruimte? Geen probleem!

Schets van een kleine badkamer

Onderzoek heeft het aangetoond: de badkamer is een van de plaatsen waar we ons het liefst ontspannen en nieuwe energie opdoen. Anderzijds blijkt uit onderzoek ook dat een gemiddelde badkamer niet groter is dan 7 m². Als daar naast het allernoodzakelijkste ook nog een wellnesszone moet worden gecreëerd, wordt het krap. Adieu droombadkamer? Niet noodzakelijk. Ook als uw eigen badkamer niet de afmetingen heeft van de badkamerparadijzen in glossy tijdschriften, is er altijd wel een manier om een gevoel van ruimte en behaaglijkheid te creëren.

De kunst is om zuiver functionele elementen tot het strikte minimum te beperken. Het spoelreservoir, de sifon en dergelijke moeten onzichtbaar worden gemaakt. Middenhoge of kamerhoge installatiewanden zorgen hiervoor. Daarin kan niet alleen de techniek worden verborgen; ook alsruimtedelers zorgen ze voor een duidelijke indeling en zo voor dat ietsje meer welbehagen. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om op een kleine oppervlakte een aangename natte zone te creëren waar men zich ontspannen kan afzonderen. Zo gaat geen plaats verloren, integendeel: aan de voorkant wordt een hang-wc bevestigd, die hier bijzonder mooi oogt.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer