Niets reinigtzo goed als water

Water staat, als de zachtste en grondigste manier van schoonmaken, centraal in ons streven naar een goede hygiëne. Verschillende alledaagse scenarios laten zien dat water onze meest betrouwbare bron is, of het nu is om vuil te verwijderen, voorwerpen in hun oude glorie te herstellen of gewoon om onszelf te verfrissen. Dit maakt water tot de meest natuurlijke en effectieve bron van reiniging die er is.

Wat zou u kiezen?
Zou u uw vuile auto schoonmaken met alleen wat droog papier? Wat zou u gebruiken om uw borden wat sprankelender te maken? Alledaagse situaties illustreren hoe belangrijk water is bij het schoonmaken.

Hebt u er ooit over nagedacht?

U voelt zich schoner

Ervaar zelf hoe volledig schoon u zich voelt na elke toiletbezoek.

U voelt een uitbarsting van frisheid

Schoonmaken met water geeft u een verjongd, aanzienlijk frisser en veel comfortabeler gevoel.

Betere persoonlijke hygiëne

Als het om uw gezondheid gaat, kunt u geen compromis doen voor een goede persoonlijke hygiëne. Schoon water is de beste manier om voor de behoeften van uw lichaam te zorgen.

Helemaal volgens de trend

De nadruk op schoonmaken met water is de afgelopen jaren sterk toegenomen - vooral na het toiletgebruik.

Douche-wc'sHet beste voor uw persoonlijke hygiëne

Zoals uw handen wassen, maar dan voor uw achterwerk

Natuurlijk wast u uw handen na het toiletbezoek, maar hoe zit het beneden? Zou het niet schoner en zachter zijn om ook hier water te gebruiken in plaats van onszelf af te vegen met droog papier? Met een druk op de knop reinigen onze Geberit AquaClean toestellen uw achterwerk met een zachte warme douchestraal, zodat het beneden net zo schoon is als uw handen.