GEBERIT AQUACLEANDE DOUCHE-WC

Revolutionaire, gepatenteerde douche-wc-technologie van Geberit

De afgelopen 40 jaar heeft Geberit enorm veel onderzoek gedaan naar de ontwikkelingen en technologiën van de Geberit AquaClean douche-wc's. Hierdoor worden de douche-wc's doorlopend geperfectioneerd. Het resultaat: Geberit AquaClean douche-wc's bieden volop vernuft en comfort dankzij een breed scala aan gepatenteerde technologieën.

Wilt u meer te weten komen over onze baanbrekende, revolutionaire technologie en de diverse comfortfuncties van onze Geberit AquaClean douche-wc's? Hier vindt u alle wetenswaardigheden over onze pioniersarbeid: Geberit AquaClean

“Bij de ontwikkeling van onze Geberit AquaClean douche-wc's sluiten wij geen compromissen als het om comfort en welzijn gaat. Het sobere, esthetische design berust op een baanbrekend productconcept en op revolutionaire, innovatieve technologieën. Functionaliteit, hygiëne en duurzaamheid staan daarbij centraal.“ (Armin Gierer, Head Product Line Geberit AquaClean).

Maximaal comfort door spoelingstechnologie en ergonomie

Geberit AquaClean TurboFlush-spoeltechniek
Geberit AquaClean WhirlSpray
 • Onze gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie zorgt dankzij een pulserende douchestraal voor een zachte, warme en hygiënische reiniging.
 • De innovatieve en eveneens gepatenteerde TurboFlush spoeltechniek met de door Geberit ontwikkelde asymmetrische binnengeometrie van de wc maakt een grondige en bijzonder stille spoeling mogelijk.
 • De geïntegreerde geurextractie is zeer effectief.
 • Onze ergonomisch gevormde wc-zittingen van hoogwaardige kunststoffen zijn ontwikkeld na omvangrijke proeven en studies.

Design en comfort

Geberit AquaClean Mera
 • Dankzij de compacte elektronische sturing is het design van de Geberit AquaClean douche-wc's zeer elegant.
 • Alle stroom- en wateraansluitingen zijn verborgen achter de wc-pot.
 • De modulair opgebouwde, goed toegankelijke techniek vereenvoudigt de montage en het onderhoud.

Gemakkelijke reiniging

Waterspoeling douchearm Geberit AquaClean Sela


 • Grondige reiniging dankzij het hoogwaardig keramiek met vuilafstotend oppervlak.
 • Automatische spoeling van de douchearm voor en na gebruik.
 • Speciaal ontwikkeld ontkalkingsprogramma voor alle componenten die met water in contact komen

Hoge mate van veiligheid voor het drinkwater

Geberit AquaClean douche-wc's voldoen aan alle relevante Europese richtlijnen, waaronder ook de norm voor de bescherming van drinkwater EN 1717. Door een geïntegreerde, tegen terugstroming beveiligde wateraansluiting voldoet Geberit aan deze norm. Hierdoor kan de Geberit Aquaclean douche-wc in geen enkel geval een verontreiniging van het drinkwater veroorzaken.

Perfecte afstelling op de Geberit installatie-elementen

Geberit Duofix-element voor wand-wc met Geberit AquaClean Mera


 • Met onze douche-wc kan zonder grote inspanningen een maximum aan comfort in de badkamer worden ingebouwd. Zowel bij de nieuwbouw van badkamers als bij renovaties zijn zij combineerbaar met alle installatie- en spoelsystemen van Geberit en laten zij zich snel en eenvoudig monteren.
 • Voor de inbouw heeft Geberit alle installatie-elementen zodanig aangepast dat de aansluitingen voor water en stroom exact passen en verborgen zijn.

10/10 voor duurzaamheid

Duurzame Geberit oplossingen
 • Onze complete Geberit AquaClean douche-wc's onderscheiden zich op positieve wijze op de ecobalans. Dankzij de intelligente besturingstechniek hoeven echter geen toegevingen worden gedaan op het comfort.
 • In de energiespaarmodus ligt het energieverbruik van de Geberit AquaClean douche-wc op maximaal 0,5 Watt.
 • Het extra waterverbruik per maand bij een Geberit AquaClean douche-wc is te vergelijken met de prijs van een kopje koffie.

Video

GEBERIT AQUACLEAN MERA FUNCTIES

Ontdek meer over de werking van de Geberit AquaClean Mera douche-wc.

Design awards van Geberit AquaClean Sela

Prijzen

DesignPlus/ISH voor Geberit AquaClean Sela
Interior Innovation 2013 voor Geberit AquaClean Sela
iF Product Design Award 2013 voor Geberit AquaClean Sela